To μέλλον των εφαρμογών είναι εδώ!

Το φανταζόσουν; Να τρέχεις στο πάρκο και με μια συσκευή στo χέρι σου, να επικοινωνείς με όλο τον κόσμο, και την ίδια ώρα, στην ίδια συσκευή, μια εφαρμογή να μετρά τους χτύπους της καρδιάς σου. Ούτε ο Ιούλιος Βερν να ήσουν ή, έστω, ο Philip Dick.

Στη διαχείριση της εταιρείας σου, δεν βλέπεις πλέον τις σύγχρονες εφαρμογές στα κινητά, μόνο ως άλλη μια επένδυση, αλλά ως μια αναγκαιότητα. Είναι σήμερα προαπαιτούμενο, για την προώθηση της εταιρείας και των ιδεών σου σε ακόμη περισσότερο

κοινό, ώστε να πετύχεις τους εταιρικούς σου στόχους.

Το ίδιο ισχύει, αν ασχολείσαι για παράδειγμα με τον τομέα της εκπαίδευσης, της υγείας, του τουρισμού και της οικονομίας. Δεν μπορούσες να φανταστείς τη σημερινή έκταση της στροφής στα mobile apps, για την ικανοποίηση των αναγκών του δικού σου ξεχωριστού τομέα έτσι ώστε να κινείσαι παράλληλα με την εξέλιξη της τεχνολογίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι το τέλος του 2017, το download δωρεάν εφαρμογών προβλέπεται να αγγίξει τα 254 δις και αυτή τη στιγμή, η ανάπτυξη των εφαρμογών είναι από τα ταχύτερα εξελισσόμενα πεδία στην τεχνολογία. Και σίγουρα υπάρχουν πολλοί λόγοι για αυτό.

H πιο προφανής τάση αφορά τις εφαρμογές του Internet Of Things, που μόλις άρχισαν να διαδίδονται και στην Κύπρο και αποτελούν σίγουρα το μέλλον. Για το σπίτι σου, υπάρχουν εφαρμογές που ρυθμίζουν τον θερμοστάτη, τον φωτισμό στον χώρο ή ξεκινάνε το πλυντήριο με το πάτημα ενός κουμπιού από το κινητό σου. Για σένα, υπάρχουν ήδη εφαρμογές που ελέγχουν την ποιότητα του ύπνου σου, τις θερμίδες και τα φάρμακα που καθημερινά λαμβάνεις, αλλά και τους παλμούς της καρδιάς σου. Για το παιδί σου ή το κατοικίδιό σου, υπάρχουν εφαρμογές που εξασφαλίζουν την ασφάλειά του, μπορείς πχ. να δεις ανά πάσα στιγμή πού βρίσκονται ή αν έχουν απομακρυνθεί από ένα σημείο.

Και αυτά είναι μικρά, μπροστά σε αυτά που πρόκειται να δούμε μέσα στο 2018, πόσο μάλλον μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια. Όλα πάντως προδιαγράφουν ότι το 2018 θα είναι η χρονιά που το ΙοΤ θα εδραιωθεί στις ζωές μας!

Το μέλλον προβλέπεται συναρπαστικό με όσα αναμένονται. To μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα καλό smartphone συνδεδεμένο με ένα τεχνολογικά εξελιγμένο και αξιόπιστο δίκτυο, καθώς και ένα πρόγραμμα με πολλά MB, ώστε να είσαι σε θέση να εξερευνήσεις όλες τις δυνατότητες των εφαρμογών σου. Όλα αυτά μπορείς να τα απολαύσεις με το RED plus από τη Cytamobile-Vodafone. Ready?

Keywords
Τυχαία Θέματα