To έργο iLIFE - TROODOS στα Πλατάνια

Το έργο iLIFE-TROODOS, στο πλαίσιο των προσπαθειών του για ευαισθητοποίηση των κατοίκων του νησιού σχετικά με τις φυσικές αξίες και τις οικοσυστημικές υπηρεσίες του Εθνικού Δασικού πάρκου Τροόδους, θα παρευρεθεί την Κυριακή 22 Ιουλίου 2018 στον εκδρομικό χώρο στα Πλατάνια, σε εκδήλωση που διοργανώνει ο ΚΛΙΚ FM, με τον δημοφιλή Λούη Πατσαλίδη και με αγαπημένους μουσικούς παραγωγούς του σταθμού.

Στο ειδικό περίπτερο του έργου iLIFE-TROODOS, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν με μέλη του προγράμματος και να λάβουν ενημερωτικά φυλλάδια και διαφημιστικό υλικό.

Παράλληλα θα μπορούν να ενημερωθούν για τον Φωτογραφικό Διαγωνισμό με θέμα το Τρόοδος, το οποίο έχει ως πρώτο βραβείο €1,000.

Το έργο iLIFE-TROODOS αφορά τις φυσικές αξίες του Εθνικού Δασικού Πάρκου Τροόδους, καθώς και τις σπουδαίες υπηρεσίες που παρέχει στην ποιότητα ζωής όλων μας, σε ολόκληρη την Κύπρο. Συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα LIFE της Ευρωπαϊκής Ένωσης και υλοποιείται από το Τμήμα Δασών, του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος (Ανάδοχος Φορέας), σε συνεργασία με τη Μονάδα Διατήρησης της Φύσης του Πανεπιστημίου Frederick, το Τμήμα Περιβάλλοντος και την εταιρεία Contact Advertising Agency Ltd.

iLIFE-TROODOS, το Τρόοδος είναι στη Φύση μας και χωρίς αυτό δεν υπάρχει μέλλον.

Keywords
Τυχαία Θέματα