To “Ceramic Coat” στην Κύπρο από την Leo Patriotis Ltd

Πραγματοποιήθηκε στις 9 Ιουλίου το πρώτο σεμινάριο «Turtle Wax Pro Ceramic Coat και Compound &Polishing System» στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Leo Patriotis Ltd στη Λεμεσό. Η εταιρεία που αντιπροσωπεύει αποκλειστικά το παγκοσμίου φήμης brand με προϊόντα περιποίησης για το αυτοκίνητο, Turtle Wax, πρόσφατα εισήγαγε στην κυπριακή αγορά και την επαγγελματική σειρά προϊόντων του brand, Turtle Wax Pro.

Για τις ανάγκες του σεμιναρίου επισκέφτηκε τη χώρα μας ο κ. Alex Youngs, ένας από τους πρωτοπόρους στο ceramic coat παγκοσμίως, για να παρουσιάσει αποκλειστικά στους πελάτες της εταιρείας τα προϊόντα. Το σεμινάριο χαρακτηρίστηκε από το έντονο ενδιαφέρον και τη μεγάλη προσέλευση των ενδιαφερόμενων που είχαν την ευκαιρία να δουν ζωντανά την εφαρμογή των προϊόντων.

Η εταιρεία Leo Patriotis Ltd Ιδρύθηκε το 1977 από τον Λεωνίδα Πατριώτη με στόχο να δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων συντήρησης και περιποίησης αυτοκινήτου. Σύντομα κατάφερε να διεισδύσει στην αγορά με επώνυμες μάρκες ενώ παράλληλα ξεκίνησε να θέτει τις βάσεις για ένα νέο τομέα εξειδίκευσης, δημιουργώντας το τμήμα DIY και υλικών οικοδομής. Αντιπροσωπεύει 62 προμηθευτές από όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων παγκόσμιας εμβέλειας brand, όπως BISON, UHU, WD-40, STP, ARMOR ALL, TURTLE WAX, MOTIP DUPLI, MASTERLOCK, GRANVILLE, QUILOSA κ.ά. και διαθέτει στην αγορά περισσότερα από 2.000 προϊόντα.

Keywords
Τυχαία Θέματα