The Cyprus 100 Power List

Πολυσέλιδο αφιέρωμα για τους 100 πιο ισχυρούς ανθρώπους που κινούν τα νήματα στην κυπριακή οικονομία και κοινωνία παρουσιάζει στο τεύχος Σεπτεμβρίου το Capital Today. Πρόκειται για προσωπικότητες που προέρχονται από τον χώρο της πολιτικής, των επιχειρήσεων, αλλά και τον αθλητισμό, την Εκκλησία και άλλους κομβικούς τομείς, οι οποίοι έχουν σημαντική επιρροή και απήχηση σε όλα τα κοινωνικά στρώματα της Κύπρου.

Μπορείτε,

επίσης, να διαβάσετε ρεπορτάζ που αφορά όλα τα εμπορικά κέντρα της Κύπρου, αλλά και αποκλειστική συνέντευξη του Μάριου Καλοχωρίτη, ο οποίους αποκαλύπτει τους σχεδιασμούς για το Nicosia Mall που θα κάνει πρεμιέρα πριν από το τέλος του 2018. Ενημερωθείτε, επίσης, για το πώς περνά το 24ωρό της η Head of Business Development της Χαράλαμπος Πηλακούτας Λτδ, Κλέλια Πηλακούτα.

Επιπρόσθετα, διαβάστε τα αφιερώματά μας για τον ασφαλιστικό κλάδο της Κύπρου, καθώς και για τις εταιρείες καυσίμων, οι οποίες μας αναλύουν το γιατί τα καύσιμά τους είναι πιο ποιοτικά από αυτά που πωλούνται στις κατεχόμενες περιοχές του νησιού.

Όπως πάντα διαβάστε τα τελευταία κους κους της αγοράς από τους συνεργάτες μας Χρυσό και Ρουμπίνη.

Εμείς ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο τεύχος που θα κυκλοφορήσει στις 30 Σεπτεμβρίου.

Καλή ανάγνωση!

Keywords
Τυχαία Θέματα