Tέσσερις επιπλέον παίκτες θετικοί στον κορονοϊό

Τέσσερις επιπλέον παίκτες του MLS βρέθηκαν θετικοί στον Covid-19, λίγο μετά τη σέντρα του αμερικανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στο Ορλάντο της Φλόριντα. Και οι τέσσερις είναι παίκτες στην ομάδα Νάσβιλ SC, ανεβάζοντας σε εννιά τα κρούσματα στο συγκεκριμένο σύλλογο. Μετά την εξέλιξη αυτή επανεξετάζεται η συμμετοχή της στην αγωνιστική δράση

των επόμενων ημερών. 

Νωρίτερα, η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε ότι 20 ποδοσφαιριστές και έξι μέλη του προσωπικού των ομάδων είχαν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό.

Οι αποστολές των ομάδων άρχισαν να φτάνουν στο Ορλάντο την περασμένη εβδομάδα για το MLS Back Tournament, μία επανέναρξη της 25ης σεζόν του πρωταθλήματος, η οποία τέθηκε σε απότομη διακοπή τον περασμένο Μάρτιο, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού. Το τουρνουά 54 αγώνων θα διεξαχθεί στο «ESPN Wide World of Sports Complex» χωρίς θεατές.

Μετά, λοιπόν, από σχεδόν τέσσερις μήνες διακοπής, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, η αγωνιστική ξεκίνησε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και στο πρώτο ματς το Ορλάντο νίκησε με 2-1 την Ιντερ Μαϊάμι.

Keywords
Τυχαία Θέματα