Tεράστια πρόκληση...για την ιστορία του!

Στον ΑΠΟΕΛ γνωρίζουν πολύ καλά ότι εαν θέλουν να έχουν συνέχεια στο ευρωπαϊκο ταξίδι τους, θα πρέπει να έχουν κέρδος στα δυο παιχνίδια που απομένουν με Ρεάλ (εντός) και Τότεναμ (εκτός)

Αναγνωρίζουν ότι οι πιθανότητες δεν είναι στο μέρος τους , όμως είναι αποφασισμένοι για την μεγάλη υπέρβαση. Σίγουρα μόνο και μόνο που κάνουμε αναφορά για πίστη για βαθμολογικό κέρδος απέναντι στην Ρεάλ , ακούγεται σαν τρελλό. Όμως αυτή η ομάδα το έχει αποδείξει ότι δεν φοβάται τις προκλήσεις. Θέλουν όχι μόνο να υποδεχθούν την Βασίλισσα

και να καταγράψουν ακόμη μια εμπειρία, αλλα να προσπαθήσουν να κανουν κάτι που θα ταρακουνήσει την ευρώπη! Δηλαδή να έχουν βαθμολογικό κέρδος απέναντι στην Ρεάλ , με την ώθηση των 20 και πλέον χιλιάδων φίλων τους , που θα γεμίσουν ασφυκτικά το Γ.Σ.Π. Αν δεν τα καταφέρουν , δεν θα γίνει τίποτα αυτό είναι αυτονόητο. Αν όμως καταφέρουν , κάτι που φαντάζει ακατόρθωτο, θα είναι κάτι ανεπανάληπτο. Θέλουν να το ζήσουν και με αυτό το σκεπτικό θα μπούν στο γήπεδο.

Για τον ΑΠΟΕΛ πέρασε ο καιρός που ήθελαν απλά να ζήσουν την εμπειρία! Άλλωστε αυτή η ομάδα κατάφερε να βρεθεί στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λίγκ, στους 16 στο Γιουρόπα Λίγκ. Μέσα στο Γ.Σ.Π γονάτισαν τεράστιες ομαδες.

Η ώθηση του κόσμου θα τους δώσει ''φτερά'' για να προσπαθησουν να καταγράψουν ακόμη μια χρυσή σελίδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα