Οι δηλώσεις απο το Μακάρειο

Δείτε τις δηλώσεις των δυο τεχνικών της αναμέτρησης Ολυμπιακός-Άρης

Αναλυτικά:

Γιάννης Χριστόπουλος: ''Ήρθαμε με στόχο τη νίκη και το δείξαμε από το πρώτο λεπτό σε ένα ντέρμπι ομάδων για την παραμονή. Δεν κλειστήκαμε, παίξαμε ανοικτά και φτάναμε στην εστία όμως υστερούσαμε στην τελική πάσα και στο τελείωμα. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν πιο αποτελεσματικοί με κλασικές ευκαιρίες και στο τέλος μας μένει μια μεγάλη πικρία που χάσαμε το πέναλτι. Ήταν δύο παράξενες βδομάδες αφού είχαμε απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών

από την άμυνα μας. Τα παιδιά το πάλεψαν και τους δίνω συγχαρητήρια είναι σημαντικό που δεν χάσαμε για τέταρτο συνεχόμενο ματς και πάμε πιο έτοιμοι για τον Ερμή. Επίσης είναι σημαντικό πως αν και πολλοί υστερήσαμε σε ατομικό επίπεδο παλέψαμε κόντρα σε αυτό τον αντίπαλο που ήθελε πολύ τη νίκη''.

Χρύσης Μιχαήλ: ''Μέσα στη βδομάδα δουλέψαμε αρκετά για να παίξουμε αυτό το παιχνίδι κόντρα σε μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους. Αν εξαιρέσω τα πρώτα λεπτά που είχαμε άγχος στη συνέχεια κυριαρχήσαμε. Είχαμε καλά τρεξίματα και στημένα από τα οποία είχαμε πολλές προϋποθέσεις στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ήμασταν ακόμα καλύτεροι με κλασικές ευκαιρίες και σίγουρα το τελικό αποτέλεσμα μας αδικεί. Στα τελευταία λεπτά τελείωσαν οι δυνάμεις μας και ο Άρης βρήκε ευκαιρίες με αποκορύφωμα το πέναλτι και πρέπει να νιώθουμε και τυχεροί για τον ένα βαθμό. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου γιατί οι ευκαιρίες χάνονται και θα έρθουν οι στιγμές που τα γκολ θα μπουν πιο εύκολα και θα πάρουμε βαθμούς. Αυτά τα παιδιά χρειάζονται τον κόσμο μας. Ο κάθε Ολυμπιακός πρέπει να έρθει στο γήπεδο. Τους ευχαριστούμε που ήρθαν σήμερα''.

Keywords
Τυχαία Θέματα