Super market του Foody- παραδίδει super γρήγορα τα καθημερινά ψώνια

Το Foody, αντιλαμβανόμενο τα δεδομένα της εποχής, έχει προσαρμόσει τις υπηρεσίες του στις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών, έχοντας δημιουργήσει το Foody Market, το πρώτο super-γρήγορο supermarket, το οποίο παραδίδει με delivery τα καθημερινά ψώνια ενός νοικοκυριού, εντός μισής ώρας.

Μέσω αυτής της νέας υπηρεσίας προσφέρεται η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σε γρήγορο χρόνο παράδοσης και με μεγάλη ποικιλία προϊόντων, ικανοποιώντας, έτσι, τις ανάγκες ακόμα και των πιο

απαιτητικών.

Η μεγάλη γκάμα των προσφερόμενων προϊόντων υπάγεται στις κατηγορίες ροφήματα, σνακ, είδη περιπτέρου, είδη κάβας, φρέσκα φρούτα και λαχανικά, φρέσκο κρέας, κ.α. Οι 5.000 διαφορετικοί κωδικοί προϊόντων καλύπτουν τις καθημερινές ανάγκες των κυπριακών νοικοκυριών.

Το supermarket του Foody δεν αρκείται μόνο στη μεγάλη ποσότητα και γκάμα που προσφέρει, αλλά προσδίδει ιδιαίτερη σημασία και στην ποιότητα, αφού το κάθε προϊόν επιλέγεται με μεγάλη προσοχή, ώστε όλα, ανεξαιρέτως, να αποτελούν πρώτης τάξεως καθημερινά αγαθά.

Παράλληλα, οι προσφορές και οι εκπτώσεις δεν θα μπορούσαν να λείπουν και από το Foody Market, έχοντας καθιερωθεί πια ως «συνώνυμο» του brand. Γι’ αυτό, οι χρήστες του app και της πλατφόρμας μπορούν να αποφελούνται από μεγάλες, καθημερινές εκπτώσεις, σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων.

Στις μέρες μας, οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας, σε συνδυασμό με τις αυξημένες απαιτήσεις που επιβάλλει ο σύγχρονος τρόπος ζωής, περιορίζουν τον ελεύθερο χρόνο του καθενός. Οι χρήστες του Foody, εύκολα και γρήγορα, μπορούν να παραγγείλουν μέσω της πλατφόρμας ή της εφαρμογής (σε iOS και Android) τα καθημερινά τους ψώνια, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών και εφαρμόζοντας τις πιο σύγχρονες τάσεις του εμπορίου, το Foody λειτουργεί δύο dark stores, δηλαδή καταστήματα «χωρίς βιτρίνα», που έχουν διαμορφωθεί με σκοπό την άμεση και αποτελεσματική ετοιμασία και παράδοση των παραγγελιών.

Η διαδικασία παραγγελίας είναι γρήγορη, απλή και πανεύκολη. Όταν μια παραγγελία σταλεί στο      Foody Market, προετοιμάζεται άμεσα στο dark store-hub, παραλαμβάνεται από τους διανομείς και εντός μισής ώρας βρίσκεται στο σπίτι του κάθε καταναλωτή.

Εξοικονομώντας, λοιπόν, χρόνο, κόπο και ταλαιπωρία η παραγγελία παραδίδεται στην πόρτα του χρήστη μέσα σε 30 λεπτά. Το Foody Market είναι διαθέσιμο καθημερινά και τα Σαββατοκύριακα από τις 08:30 το πρωί έως τις 23:30 το βράδυ. Σε πρώτο στάδιο τα δυο dark stores λειτουργούν σε Λευκωσία και Λεμεσό.

https://www.foody.com.cy

Keywords
Τυχαία Θέματα