Super Music Awards with Pringles: Απόψε η μεγάλη μουσική βραδιά

Μια super φαντασμαγορική βραδιά αναμένεται να πραγματοποιηθεί απόψε στην Τάφρο της Πύλης Αμμοχώστου στη Λευκωσία εν όψει των Super Music Awards with Pringles.

Με αφορμή τον εν λόγω μουσικό θεσμό, οι «Τομές στα Γεγονότα» φιλοξένησαν τον Marketing Manager της Argosy Trading Company Πλούταρχο Πλουτάρχου, ο οποίος τόνισε ότι πρόκειται για έναν επιτυχημένο θεσμό. «Τα Super Music Awards

έχουν αγκαλιαστεί από τον κόσμο. Από πέρσι στηρίζουμε τον θεσμό, καθώς θεωρούμε ότι τόσο με τα μουσικά βραβεία όσο και με τον Super FΜ, μοιραζόμαστε πολλές κοινές αξίες», σημείωσε.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Πλουτάρχου ανέφερε ότι εν όψει των 20 χρόνων του Super FΜ και τα 50χρονα των Pringles δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερος τρόπος για να τα γιορτάσουν παρά με τη γιορτή του μεγαλύτερου μουσικού γεγονότος στην Κύπρο.

Παράλληλα, ο οικοδεσπότης των Super Music Awards with Pringles Θέμης Γεωργαντάς μίλησε σε live σύνδεσή του στις "Τομές στα Γεγονότα" και εμφανώς ευδιάθετος δήλωσε ότι «πρόκειται να γίνει χαμός».

Μάλιστα, ο Θέμης Γεωργαντάς «ψήφισε» και τη δική του super εμφάνιση, η οποία δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από την εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα, η οποία αναμένεται να βάλει «fuego» στη σκηνή των Super Music Awards with Pringles.

Υπενθυμίζεται ότι στη σκηνή θα «παρελάσουν» 20 κορυφαίοι καλλιτέχνες, ανάμεσά τους η Ελένη Φουρέιρα, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο Βαγγέλης Κακουριώτης και η Ευριδίκη.

Σημειώνεται ότι τα Super Music Awards with Pringles θ’ αρχίσουν στις 20:00 μ.μ., ενώ όσοι δεν καταφέρουν να παρευρεθούν στα βραβεία, θα έχουν την ευκαιρία να τ' απολαύσουν μέσα από τη συχνότητα του ΣΙΓΜΑ, στις 22 Ιουλίου, στις 21:15 μ.μ.

Keywords
Τυχαία Θέματα