Super League: Έκανε... Κονέ με την κορυφή η ΑΕΚ

Την πιο εύκολη νίκη της στη φετινή σεζόν πέτυχε η ΑΕΚ, που επικράτησε 3-1 της Κέρκυρας στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League. Το σκορ άνοιξε με αυτογκόλ του Γιαννακόπουλου στο 12΄, ακολούθησε ένα φανταστικό γκολ του Παναγιώτη Κονέ στο 38, ενώ ο Αραούχο στο 56΄

πέτυχε το 3-0. Μείωσε η Κέρκυρα με πέναλτι του Νούνιες στο 88΄.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις που έπονται ευρωπαϊκών αναμετρήσεων, κρύβουν παγίδες. Ειδικά δε όταν έχει προηγηθεί μια διεθνής επιτυχία, αρκετές φορές το μυαλό αργεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Η ΑΕΚ δεν χρειάστηκε να αγχωθεί, κυρίως επειδή απέναντί της βρήκε τη χειρότερη ομάδα που έχει αντιμετωπίσει φέτος. Την Κέρκυρα, η οποία –δίχως υπερβολή- δεν άλλαξε τρίτη πάσα σε όλο το πρώτο ημίχρονο, όταν δηλαδή η αναμέτρηση κρίθηκε, με την ΑΕΚ να παίρνει προβάδισμα 2-0.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Σιμόες, Κονέ (71΄ Αϊντάρεβιτς), Μπακασέτας, Χριστοδουλόπουλος (62΄ Γιακουμάκης), Κλωναρίδης, Αραούχο.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Γιαννακόπουλος, Σπίνουλας, Γρομητσάρης, Ιωάννου, Αναστασίου (58΄ Ντιογκό), Σοϊλέδης, Σιόντης, Μπαλάφας (71΄ Αρτυματάς), Γκομές, Έπσταιν (46΄ Νούνιες), Μπάουμαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα