Sold-out τα εισιτήρια του Final-4

Η Euroleague εξέδωσε ανακοίνωση γνωστοποιώντας πως το Final-4 του Βερολίνου που θα διεξαχθεί τον Μάιο είναι sold-out για το κοινό.

Συγκεκριμένα αναφέρει η ανακοίνωση:

"Το επερχόμενο 2016 Turkish Airlines Euroleague Final-4 στο Βερολίνο επέδειξε για ακόμα μια φορά την απήχηση που έχει στους φιλάθλους σε όλο τον κόσμο.

Με κάτι παραπάνω από 3 μήνες

πριν το Final-4 λάβει χώρα στην "Mercedes-Benz Arena" στην πρωτεύουσα της Γερμανίας, από τις 13 Μαΐου μέχρι τις 15, οι αγοραστές των εισιτηρίων απέδειξαν για ακόμη μια φορά την αφοσίωσή τους στο μεγαλύτερο γεγονός της Euroleague δείχνοντας πως για ακόμα μια φορά θα είναι sold-out.

Το απίστευτο ενδιαφέρον στο να παρεβρεθούν στο Final-4 έρχεται από όλες της γωνίες της Ευρώπης και όχι μόνο. Η χώρα που προηγείται με τους περισσότερους φιλάθλους είναι η Τουρκία με ποσοστό 28%. Επόμενη είναι η Γερμανία (18%), η Ισπανία (14%), η Ελλάδα (10%), η Ιταλία (6%) και το Ισραήλ (3%). Ένα 21% από τα συνολικά εισιτήρια πωλήθηκαν εκτός αυτών των έξι χωρών δείχνοντας πως το Final-4 προσελκύει το ενδιαφέρον πολλών φιλάθλων που αναγνωρίζουν τον σπάνιο συνδυασμό αθλητικού δράματος και διασκέδαση που διαρκεί όλο το Σαββατοκύριακο που διαδραματίζεται σε παγκοσμίου κλάσης τουριστικούς προορισμούς.

Ευτυχώς για αυτούς που δεν πρόλαβαν να προμηθευτούν εισιτήριο υπάρχουν επιλογές.

Πωλούνται γρήγορα αλλά υπάρχουν ακόμα κάποια Premium εισιτήρια που προσφέρουν στους φιλάθλους την ευκαιρία να βιώσουν την αξέχαστη ατμόσφαιρα του Final-4 από τις καλύτερες θέσεις και πρόσβαση σε μοναδικά VIP προνόμια. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Premium εισιτήρια επικοινωνήστε με: f4tickets@euroleague.net.

Παράλληλα, ταξιδιωτικά πακέτα υπάρχουν μέσω του "Detur", του επίσημου ταξιδιωτικού γραφείου της Euroleague και περιλαμβάνουν εισιτήρια του Final-4 σε διάφορες κατηγορίες. Ίσως είναι πιθανό να αγοράσετε εισιτήρια μέσω του "viagogo", την επίσημη αγορά εισιτηρίων ή για να σιγουρέψετε επιλογές εισιτηρίων μέσω του "Τicket2Final" για να βεβαιωθείτε πως θα έχετε εισιτήριο αν προκριθεί η ομάδα σας.

Τέλος, για κάθε ομάδα που περνάει στο Final-4 θα δίνονται επιπλέον 800 εισιτήρια ώστε να δώσει η κάθε ομάδα στους φιλάθλους της.

"Το Final-4 είναι πλέον μια από τις σταθερές εκδηλώσεις του παγκόσμιου αθλητισμού καθώς είναι η εκδήλωση που δεν πρέπει να χάσουν οι φίλαθλοι αλλά και οι εταιρίες καθώς προσφέρει μια μοναδική εμπειρία σε κάθε είδος καταναλωτή", όπως δήλωσε ο Chief Business Development Officer, Ροσέρ Γκεραλτό, και προσέθεσε: Το να γίνεται sold-out μήνες πριν γνωστοποιηθούν ποιες ομάδες θα προκριθούν δείχνει την ανάπτυξη της διοργάνωσης αλλά και την ελκυστικότητά της".

Keywords
Τυχαία Θέματα