Red Friday: Προνομιούχα αγροτεμάχια για όλες τις ανάγκες σε όλη την Κύπρο

Συνεχίζεται η μεγάλη εκστρατεία ακινήτων της Altamira Real Estate

 Σε μια περίοδο που η ζήτηση για αγροτεμάχια είναι ιδιαίτερα αυξημένη, κυρίως λόγω του πολύ χαμηλού κόστους και της μη επιβολής ΦΠΑ, η Altamira Real Estate έχει την απάντηση με μεγάλη εκστρατεία που περιλαμβάνει προνομιούχα

αγροτεμάχια σε όλη την Κύπρο.

Το Red Friday, η μεγαλύτερη εκστρατεία ακινήτων της κυπριακής αγοράς, θα διαρκέσει μέχρι και τις 22 Νοεμβρίου 2022, καλύπτοντας τις ανάγκες όλων των ενδιαφερομένων με 1.000 πραγματικές ευκαιρίες επιλεγμένων τεμαχίων, έτοιμων για ανάπτυξη, σε όλες τις περιοχές της Κύπρου και σε ασυναγώνιστες τιμές προσφοράς.

Πρόκειται για ακίνητα με πολύ μεγάλο εμβαδόν, ιδανικά για επενδύσεις ανέγερσης κατοικίας, καλλιέργεια και άλλες εναλλακτικές χρήσεις. Μπορούν, επίσης, να τύχουν αξιοποίησης για κατασκευή γεωργικών αποθηκών ή για εγκατάσταση συστημάτων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις υπάρχει δυνατότητα για ανέγερση μεμονωμένης κατοικίας. Έτσι, η ποικιλία των αγροτεμαχίων που διαθέτει η Altamira Real Estate δημιουργεί ευκαιρίες επένδυσης τόσο για ιδιώτες, όσο και για επιχειρηματίες ανάπτυξης γης.

Ανάμεσα στα ακίνητα της εκστρατείας ξεχωρίζουν τρία γειτνιάζοντα χωράφια εντός της γεωργικής ζώνης στην κοινότητα Σκαρίνου της επαρχίας Λάρνακας. Βρίσκονται σε πολύ κοντινή απόσταση από το κέντρο του χωριού και τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας. Διαθέτουν επίπεδη επιφάνεια και εντός τους υπάρχουν οπωροφόρα δέντρα. Το έδαφός τους είναι ιδιαίτερα εύφορο και μπορεί εύκολα να καλλιεργηθεί. Τα τρία χωράφια πωλούνται ως ενιαίο ακίνητο, με συνολική καθαρή έκταση γης 18.820 τ.μ. στην τιμή των €73.000. 

Στο χωριό Λιοπέτρι της επαρχίας Αμμοχώστου εντοπίσαμε αγρόκτημα 8.769 τ.μ., με ορθογώνιο σχήμα και επίπεδη επιφάνεια. Βρίσκεται πολύ κοντά στο κέντρο του χωριού, εμπίπτει στην Αγροτική Ζώνη Γα2 και πωλείται στην τιμή των €63.000. Διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας. Αγρόκτημα έκτασης 11.100 τ.μ. στην κοινότητα Τερσεφάνου της επαρχίας Λάρνακας, πωλείται στην τιμή των €50.000. Διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας και έχει κανονικό σχήμα, με επικλινή επιφάνεια, ενώ είναι προσβάσιμο μέσω αυτοκινητοδρόμου.

Στην τιμή των €45.000 εντοπίσαμε χωράφι έκτασης 8.964 τ.μ. στην κοινότητα Ξυλοφάγου της επαρχίας Λάρνακας. Σε απόσταση μόλις 55 μέτρων από τον αυτοκινητόδρομο, συνορεύει με δημόσιο εγγεγραμμένο δρόμο και διασχίζεται από ρέμα. Είναι κατάλληλο για γεωργική χρήση και διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας. 

Στην κοινότητα Ορμίδεια της επαρχίας Λάρνακας εντοπίσαμε χωράφι 11.784 τ.μ. για γεωργική χρήση. Το ακίνητο έχει ορθογώνιο σχήμα και ομοιόμορφη επιφάνεια, ενώ συνορεύει με δημόσιο εγγεγραμμένο δρόμο. Διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας και πωλείται στην τιμή των 40.000 ευρώ. Επιπλέον, στην κοινότητα Χοιροκοιτία της επαρχίας Λάρνακας, εντοπίζεται αγροτεμάχιο έκτασης 8.362 τ.μ. για γεωργική εκμετάλλευση. Διαθέτει κανονικό σχήμα και ομοιόμορφη επιφάνεια, ενώ βρίσκεται μόλις ένα χιλιόμετρο νότια του κύριου δρόμου που συνδέει τη Βάβλα με τη Χοιροκοιτία. Έχει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας και πωλείται στην τιμή των €37.000.

Στον Δήμο Σωτήρας της επαρχίας Αμμοχώστου πωλείται αγροτεμάχιο έκτασης 6.420 τ.μ. στην τιμή των €36.000. Το αγροτεμάχιο βρίσκεται κοντά στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Πάπας - Λάρνακας και διαθέτει ομοιόμορφη επιφάνεια.

Αγρόκτημα 12.710 τ.μ. στην κοινότητα Γιόλου στην επαρχία Πάφου πωλείται στην τιμή των €17.000. Βρίσκεται σε απόσταση τριών χιλιομέτρων από το κέντρο της κοινότητας και έχει επικλινή επιφάνεια. Διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας, ενώ εντός του υπάρχουν ελαιόδεντρα. 

Στην επαρχία Λευκωσίας και συγκεκριμένα στην κοινότητα Πέρα Ορεινής εντοπίσαμε τρία γειτνιάζοντα χωράφια εντός γεωργικής ζώνης και σε απόσταση τριών χιλιομέτρων από το κέντρο της κοινότητας. Συνορεύουν με δημόσιο εγγεγραμμένο δρόμο και το συνολικό τους εμβαδόν είναι 33.594 τ.μ. Διαθέτουν ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας και πωλούνται στην τιμή των €163.000. 

Τέλος, στον Δήμο Τσερίου εντοπίσαμε αγροτεμάχιο με ακανόνιστο σχήμα και επικλινή επιφάνεια, εμβαδού 6.820 τ.μ. στην τιμή των €27.000. Βρίσκεται 500 μέτρα από τον κύριο δρόμο Τσερίου - Αναλιόντα, διαθέτει ακανόνιστο σχήμα και επικλινή επιφάνεια, ενώ έχει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας.

Τα ανοίγματα των προσφορών θα γίνονται κάθε Τρίτη μέχρι και τις 22 Νοεμβρίου 2022, στις 10:00 π.μ. 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Red Friday, Προνομιούχα, Κύπρο,Red Friday, pronomioucha, kypro