REACTION: Υποστηρικτής του Παγκόσμιου Διαγωνισμού Ασθενοφόρων 2019

Έναν από τους σημαντικότερους διαγωνισμούς Επείγουσας &Προνοσοκομειακής Αντιμετώπισης σε διεθνές επίπεδο, υποστηρίζει το Περιφερειακό Κέντρο Αντιμετώπισης Κρίσεων &Καταστροφών του Οργανισμού REACTION.

To EMS CYPRUS APHRODITE RALLY 2019 διοργανώνεται από τον Κυπριακό Σύνδεσμο Επείγουσας και Προνοσοκομειακής Αντιμετώπισης σε συνεργασία με την Υπηρεσία

Ασθενοφόρων Κύπρου στην επαρχία Αμμόχωστου στις 26-28 Σεπτεμβρίου 2019. Στον Διαγωνισμό λαμβάνουν μέρος ιατροί, νοσηλευτές, διασώστες, φοιτητές νοσηλευτικής-ιατρικής-διασώστες από την Κύπρο, την Ελλάδα, την Πορτογαλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, το Λίβανο, την Σλοβενία και άλλες χώρες.

Ο διαγωνισμός προσφέρει στους συμμετέχοντες αξιοσημείωτες εμπειρίες μιας και τα πληρώματα θα διαγωνιστούν κάτω από δύσκολες και πραγματικές συνθήκες διάσωσης .Στόχος πέρα από την παροχή γνώσεων είναι οι διαγωνιζόμενοι να αναπτύξουν τη νοοτροπία, τη συμπεριφορά και τις δεξιότητες που χρειάζονται, προκειμένου να είναι σε θέση να συμμετέχουν ενεργά στην ομάδα, αξιοποιώντας τις εμπειρίες των μελών της, και στοχεύοντας στην κοινή επίτευξη των αποτελεσμάτων.

Τα περιστατικά αντιμετώπισης θα αφορούν την αντιμετώπιση τραυματιών, καρδιακής ανακοπής, ηλεκτρονικής προσομοίωσης επείγοντος παθολογικού περιστατικού καθώς και την διαχείριση μαζικών απωλειών υγείας.

H υποστήριξη του REACTION στους επαγγελματίες υγείας της Κύπρου αλλά και των υπόλοιπων χωρών είναι στις πρώτες προτεραιότητες του οργανισμού.

Ως Περιφερειακό Κέντρο Αντιμετώπισης Κρίσεων &Καταστροφών θέλουμε, μέσα και από την υποστήριξη μας στο διαγωνισμό, να ενδυναμώσουμε ακόμα περισσότερο τους ιατρούς, νοσηλευτές, διασώστες, φοιτητές νοσηλευτικής και ιατρικής, με στόχο την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση μεμονωμένων περιστατικών μέχρι και τη διαχείριση μαζικών απωλειών υγείας, κατέληξε ο Πρόεδρος του REACTION, Μάριος Σταύρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα