Primera Division: Αμάν, ένας Γκριεζμάν (video)

Ο Αντουάν Γκριεζμάν με δύο γκολ και μία ασίστ διέλυσε κάθε αμυντικό σύστημα της Θέλτα, με την Ατλέτικο Μαδρίτης να φτάνει στην πρώτη της φετινή νίκη με εμφατικό τρόπο (0-4).

Ήταν ο μόνος που βγήκε και αντέδρασε μετά τις δύο ισοπαλίες με τις νεοφώτιστες Αλαβές και Λεγανιές: «Αν συνεχίσουμε έτσι, σε λίγο θα υποβιβαστούμε», σχολίασε ο Αντουάν Γκριεζμάν και μολονότι αυτή του η δήλωση έφερε εσωτερική αναστάτωση, εντούτοις έφερε την αφύπνιση. Τουλάχιστον αυτό φάνηκε στο Βίγκο. Η Ατλέτικο Μαδρίτης

θύμισε κάτι από τα… περσινά και με τον Γάλλο επιθετικό να κάνει όργια (δύο γκολ, μία ασίστ) πέρασε σαν σίφουνας από το «Μπαλαΐδος» απέναντι σε μία Θέλτα που κατέρρευσε στην επανάληψη.

Μάλιστα το… γλέντι θα μπορούσε να αρχίσει πολύ νωρίτερα, αν ο ρέφερι δεν έκλεινε τα μάτια στο πρώτο μέρος σε δύο καθαρά πέναλτι του Ούγκο Μάγιο, ο οποίος θα έπρεπε να έχει αποβληθεί πριν καν την ανάπαυλα.

Η αγωνία των «ροχιμπλάνκος» πήρε τέλος στο 52ο λεπτό. Μία τέλεια σέντρα του Γκριεζμάν στο δεύτερο δοκάρι βρήκε τον Κόκε σε θέση κρυφού κυνηγού, με τον διεθνή Ισπανό μέσο να ανοίγει εύκολα το σκορ.

Από εκεί και μετά ανέλαβε δράση ο Γκριεζμάν. Μολονότι το παιχνίδι ψηλά δεν είναι το φόρτε του, ο Γάλλος επιθετικός έδειξε ότι έχει βελτιωθεί κι εκεί. Δύο άπιαστες φαλτσαριστές κεφαλιές (73’, 81’) έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της ομάδας του Σιμεόνε, που έφτασε στο τελικό 0-4 ένα λεπτό πριν το τέλος με γκολ του Άνχελ Κορέα.

Keywords
Τυχαία Θέματα