«Μπλέ» το ντέρμπι του Μάντσεστερ!

Η Σίτι ήταν η νικήτρια του ντέρμπι του Μάντσεστερ επικρατώντας εκτός έδρας της Γιουνάιτεντ με 2-1 σε αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική για την Premier League. Τα γκολ για την Σίτι πέτυχαν οι Ντε Μπρούιν (15΄) και Ιχεανάτσιο (36΄) ενώ για την Γιουνάινεντ σκόραρε ο Ιμπραΐμοβιτς (42΄).



Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα ξεκίνησε πολύ καλύτερα τον αγώνα κυκλοφορώντας

σωστά την μπάλα και κατάφερε να προηγηθεί στο 15΄ με τον Κέβιν Ντε Μπρούιν. Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός αφού «τσίμπησε» την μπάλα μπροστά από τον Μπλιντ, βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Ντε Χέα και δεν δυσκολεύτηκε να κάνει με πλασέ το 1-0. Η Σίτι συνέχισε στον ίδιο ρυθμό την ώρα που η ομάδα του Μουρίνιο πάσχιζε να βρει τρόπους να διασπάσει την πολύ καλή άμυνα των φιλοξενούμενων. Στο 36΄ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, Ντε Μπρούιν, σημάδευσε το αριστερό δοκάρι του Ντε Χέα αλλά στην συνέχεια η μπάλα κατέληξε στον αμαρκάριστο στην μικρή περιοχή Ιχεανάτσιο που έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Το δεύτερο τέρμα της Σίτι έδειξε να «ξυπνά» τους γηπεδούχους που στο 42΄κατάφεραν να μειώσουν σε 2-1 με εκπληκτικό σουτ του Ιμπραΐμοβιτς που εκμεταλλεύτηκε την άστοχη έξοδο του Μπράβο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Γιουνάιτεντ πάλεψε για την ισοφάριση αλλά δεν τα κατάφερε. Στο 70΄ο Ρασφόρντ σκόραρε αλλά το τέρμα σωστά ακυρώθηκε ως οφσάιντ από τον διαιτητή της αναμέτρησης, Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Στο 75΄ ο Ντε Μπρούιν παραλίγο να «καθαρίσει» τον αγώνα για τους «πολίτες» αλλά το σουτ σταμάτησε για ακόμα μια φορά στο δοκάρι. Αυτή ήταν η τέταρτη νίκη για την Σίτι σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Τα γκολ του Γιουνάιτεντ-Σίτι (video)

To live του αγώνα:

Λήξη του αγώνα. 1-2

5 λεπτά οι καθυστερήσεις

75' Δοκάρι για τη Σίτι μετά από πλασέ του Ντε Μπρόινε

71' Ακυρώνεται σωστά γκολ της Γιουνάιτεντ

68' Παραμένει το 1-2 για τη Σίτι

57' Ο Μπράβο κάνει σκληρό φάουλ μέσα στην περιοχή στον Ρούνει, ωστόσο ο διαιτητής δε δίνει πέναλτι!

52' Καλύτερη η Γιουνάιτεντ στο δεύτερο ημίχρονο μέχρι στιγμής

Λήξη ημιχρόνου. Προηγείται με 1-2 η Σίτι

42' Μειώνει σε 1-2 η Γιουνάιτεντ με σκόρερ τον Ιμπραχίμοβιτς, μετά από λάθος του Μπράβο

36' 0-2 για τη Σίτι με σκόρερ τον Ιενάτσο

29' Η Σίτι εξακολουθεί να έχει τον έλεγχο του αγώνα και να έχει την κατοχή της μπάλας

15' 0-1 για τη Σίτι με σκόρερ τον Ντε Μπρόινε

Η Σίτι μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα και πατά καλύτερα στο πρώτο δεκάλεπτο.

Το κείμενο ανανεώνεται...

Keywords
Τυχαία Θέματα