Premier League: Από 3 γκολ Κάρολ και Άρσεναλ (video)

Η Άρσεναλ προηγήθηκε με 2-0 στο "Μπόλεϊν Γκράουντ", η Γουέστ Χαμ έκανε ανατροπή με χατ-τρικ του Άντι Κάρολ και τελικά η ομάδα του Βενγκέρ πήρε βαθμό με τον Κοσιελνί να διαμορφώνει το τελικό 3-3.

Σπουδαίο ματς στο "Μπόλεϊν Γκράουντ" το μεσημέρι του Σαββάτου, με τις Γουέστ Χαμ και Άρσεναλ να αναδεικνύονται ισόπαλες με 3-3! Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ προηγήθηκε με 2-0 χάρη στα τέρματα των Μεσούτ Εζίλ και Αλέξις Σάντσες, αλλά τα "σφυριά" έκαναν ανατροπή με χατ-τρικ του Άντι Κάρολ!

Αυτό είναι το δεύτερο χατ-τρικ στη καριέρα του Άγγλου

επιθετικού, με το πρώτο να το έχει κάνει στη νίκη της Νιούκαστλ με 6-0 επί της Άστον Βίλα στις 22 Αυγούστου 2010. Οι "κανονιέρηδες" τελικά γλίτωσαν την ήττα, με τον Λοράν Κοσιελνί να ισοφαρίζει στο 70', ενώ στα πρώτα λεπτά, όταν ακόμη δεν υπήρχε σκορ, ακυρώθηκε κανονικό γκολ του Λανσίνι για τους γηπεδούχους.


ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ (3-6-1): Αντριάν, Τόμκινς (46' Εμενίκε), Ριντ, Ογκμπόνα, Κουγιατέ, Νομπλ, Αντόνιο, Κρέσγουελ, Λανσίνι, Παγέτ, Κάρολ.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Οσπίνα, Μπεγιερίν, Γκαμπριέλ Παουλίστα, Κοσιελνί, Μονρεάλ, Κοκελέν (61' Ράμσεϊ), Ελνενί (68' Ζιρού), Μεσούτ Εζίλ, Αλέξις Σάντσες, Ιουόμπι, Γουέλμπεκ (81' Γουόλκοτ).

FT - VIDEO (Premier League): West Ham United FC 3-3 ArsenalAll Goals [HD]

Δημοσιεύτηκε από Football Goals &Highlights στις Σάββατο, 9 Απριλίου 2016

Keywords
Τυχαία Θέματα