Parimatch Foundation: 3 χρόνια Boost4Best, 3 χρόνια πλάι στους κορυφαίους!
Πολλές φορές, η επίτευξη της μέγιστης δυνατής απόδοσης δεν είναι η μόνη πρόκληση που αντιμετωπίζουν οι νεαροί αθλητές υψηλών επιδόσεων. Αυτός είναι και ο λόγος που ώθησε το διεθνές φιλανθρωπικό ίδρυμα Parimatch Foundation να δημιουργήσει το πρόγραμμα Boost4Best, μέσω του οποίου εδώ και τρία χρόνια στηρίζει έμπρακτα νέους αθλητές της Κύπρου.
Η χώρα μας, παρά το μέγεθός της, έχει τη δική της ιστορία στον χώρο του αθλητισμού και αποτελεί «φυτώριο» νέων αθλητών, με εξαιρετικές ικανότητες. Τα πράγματα,
Το Parimatch Foundation εντόπισε αυτήν την ανάγκη και πλέον στέκεται με υπερηφάνεια στο πλευρό τους, αποτελώντας τον πρώτο διεθνή φιλανθρωπικό οργανισμό που υλοποιεί ένα πρόγραμμα στήριξης αθλητών ολυμπιακών αθλημάτων στην Κύπρο. Το πρώτο βήμα, λοιπόν, έγινε με το Boost4Best, αποκλειστικά για τους νεαρούς αθλητές της χώρας μας και με στόχο την απρόσκοπτη προσήλωσή τους στην ανάπτυξη των δυνατοτήτων τους.
Κάθε χρόνο το Parimatch Foundation, μέσω του προγράμματος Boost4Best, διαθέτει σημαντικά ποσά, τα οποία μοιράζονται σε νεαρούς αθλητές και αφορούν έξοδα διάρκειας 12 μηνών. Μεταξύ άλλων, τα χρήματα αυτά χρησιμοποιούνται για να καλύψουν το κόστος συμμετοχής σε αθλητικές διοργανώσεις, το κόστος των εισιτηρίων και της διαμονής όταν οι αθλητές χρειάζεται να ταξιδέψουν, αλλά και του εξοπλισμού και των προπονήσεων που απαιτεί η προετοιμασία του καθενός.
Μέσα σε αυτά τα τρία χρόνια, το Parimatch Foundation έχει προσφέρει οικονομική αρωγή σε 48 αθλητές και αθλήτριες που εκπροσωπούν διαφορετικά ολυμπιακά αθλήματα, όπως τζούντο, κολύμβηση, σφυροβολία, ακόντιο, ποδηλασία, ιστιοπλοΐα, καράτε, τένις, σκοποβολή, άλμα εις μήκος, πυγμαχία, κανό και πινγκ-πονγκ.
Κάθε χρονιά είναι σημαντική, πόσο μάλλον εκείνες που προετοιμάζουν τους αθλητές για τις μεγάλες διοργανώσεις. Το Parimatch Foundation στέκεται πλάι στους αθλητές των ολυμπιακών αθλημάτων που αγωνίζονται σκληρά, ώστε να πάρουν με τη σειρά τους τη σκυτάλη από τις προηγούμενες γενιές.
Από το 1980 μέχρι σήμερα, δεκάδες Κύπριοι αθλητές έχουν λάβει μέρος σε 11 συνολικά διοργανώσεις Ολυμπιακών Αγώνων. Οι σημερινοί νέοι αθλητές μπορούν να έχουν την ευκαιρία να φτάσουν ακόμα πιο ψηλά από τους προκατόχους τους και επιθυμία του Parimatch Foundation είναι να τους παρέχει όσο το δυνατόν περισσότερα μέσα για να το καταφέρουν.
Συνοδοιπόρος σε όλα τα στάδια της υλοποίησης των δράσεων του Boost4Best είναι η Κυπριακή Ένωση συμμετεχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες (Κ.Ε.Σ.Ο.Α. - Cyprus Olympians Association). Το Parimatch Foundation ακολουθεί το παράδειγμά της στη διάδοση του πνεύματος του αθλητισμού και του ολυμπισμού, φροντίζοντας για την ευημερία των αθλητών.
«Θα ήθελα να τονίσω για ακόμα μια φορά ότι μια από τις σημαντικότερες πρωτοβουλίες για τη στήριξη νεαρών ταλέντων στον αθλητισμό είναι το πρόγραμμα Boost4Best του Parimatch Foundation. Έχει αγκαλιάσει και στηρίζει σταθερά, εδώ και τρία χρόνια, νεαρά ταλέντα όλων των αθλημάτων, ανάμεσά τους αθλητές και αθλήτριες που έχουν διακριθεί σε μεσογειακούς και κοινοπολιτειακούς αγώνες, καθώς και σε άλλους διεθνείς αγώνες», αναφέρει ο κ. Κώστας Παπακώστας, πρόεδρος της Κ.Ε.Σ.Ο.Α..
Με κάθε ευκαιρία, και η πρόεδρος του Parimatch Foundation κ. Katerina Biloruska υπογραμμίζει τη σημασία της δράσης του προγράμματος Boost4Best για την εξέλιξη του αθλητισμού στην Κύπρο.
«Ο καθένας μας χρειάζεται στήριξη, ιδιαίτερα στην πορεία της εκπλήρωσης των ονείρων μας και της επίτευξης των στόχων μας. Το Boost4Best είναι ένα πρόγραμμα στήριξης της προσπάθειας των νεαρών αθλητών της Κύπρου, για τους οποίους όλοι νιώθουμε και θα νιώσουμε ακόμη πιο υπερήφανοι στο μέλλον. Δημιουργήσαμε αυτό το πρόγραμμα προκειμένου να εμπνέουμε τους αθλητές να διαπρέπουν και να ξεπερνούν κάθε είδους πρόκληση που συναντούν στον δρόμο για την κορυφή. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε ήδη καταφέρει να βοηθήσουμε πολλά παιδιά να έρθουν ένα βήμα πιο κοντά στα όνειρά τους, με λιγότερο άγχος και περισσότερα εφόδια», δηλώνει σήμερα η κ. Biloruska.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Ειδήσεις
- Σεισμός στην Τουρκία: «Γείτονες μάς κατασκοπεύουν», είπε για την ελληνική ΕΜΑΚ ο «πατέρας» της «Γαλάζιας Πατρίδας»
- Γιάννης Γαλανούλης: Πέθανε ο σκηνοθέτης του «Τροχού της Τύχης» σε ηλικία 48 ετών
- Πτώση Phantom F4: Τα τελευταία λόγια του Στάθη Τσιτλακίδη στον αδελφό του πριν τη συντριβή
- «Τροχός της τύχης»: Πέθανε ο σκηνοθέτης του τηλεπαιχνιδιού Γιάννης Γαλανούλης
- Πέτρος Φιλιππίδης: «Πάντα ελεύθερος ήμουν» - Τα πρώτα λόγια μετά την δικαστική απόφαση
- Survivor All Star: Ένα μικρό κέρασμα φέρνει τα πάνω κάτω στους Μπλε
- ΤΩΡΑ: Ανεξέλεγκτη φωτιά στην Ανατολική Θεσσαλονίκη
- Viral το συγκινητικό σκίτσο με τον άνδρα της ΕΜΑΚ και το κοριτσάκι στην Τουρκία
- Ο Πούτιν αποχαιρετά με ειρωνικό τρόπο τις ξένες εταιρίες που αποχώρησαν από τη ρωσική αγορά
- Η Super Κατερίνα πήρε Video της Σκορδά χωρίς να αναφέρει πηγή...
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Sigma Live
- Moxy Athens City: Ο πιο vibrant προορισμός του Χειμώνα
- To αλάτι στους δρόμους για τα χιόνια επηρεάζει τα οικοσυστήματα και τις βροχές
- Χάθηκαν τα ίχνη 26χρονης από τον χώρο διαμονής της στη Λευκωσία (ΦΩΤΟ)
- Βρετανία: Υπέρ της θανατικής ποινής ο νέος αντιπρόεδρος Συντηρητικού Κόμματος
- Φιλική νίκη για την Εθνική κόντρα στο Μαυροβούνιο
- Έκρηξη με αδιευκρίνιστα αίτια σημειώθηκε ψες στην κατεχόμενη Επτακώμη
- 4 συνολικά βραβεία με ευρωπαϊκή και διεθνή αναγνώριση για το YOO Limassol
- Η Σκορδά έγινε 43 και οι συνεργάτες της, της έκαναν την πιο γλυκιά έκπληξη/VID
- O Ζελένσκι παρότρυνε Ευρωπαίους ηγέτες να επιταχύνουν τις παραδόσεις όπλων
- Η Ευρωπαϊκή Super League... «επιστρέφει»

- Τελευταία Νέα Sigma Live
- Parimatch Foundation: 3 χρόνια Boost4Best, 3 χρόνια πλάι στους κορυφαίους!
- Έκρηξη με αδιευκρίνιστα αίτια σημειώθηκε ψες στην κατεχόμενη Επτακώμη
- Χάθηκαν τα ίχνη 26χρονης από τον χώρο διαμονής της στη Λευκωσία (ΦΩΤΟ)
- Moxy Athens City: Ο πιο vibrant προορισμός του Χειμώνα
- Η Ευρωπαϊκή Super League... «επιστρέφει»
- ΑΚΕΛ και Μαυρογιάννης «αγκάλιασαν» τη στήριξη Κασουλίδη-«Ενωμένοι μπορούμε…»
- O Elon Musk εντυπωσιάζεται από το zoom του Samsung Galaxy S23 Ultra
- Σεισμός Τουρκία-Συρία: Σε απόγνωση χιλιάδες άστεγοι – Στους 17.500 οι νεκροί
- 4 συνολικά βραβεία με ευρωπαϊκή και διεθνή αναγνώριση για το YOO Limassol
- Βρετανία: Υπέρ της θανατικής ποινής ο νέος αντιπρόεδρος Συντηρητικού Κόμματος
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Ειδήσεις
- Ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στην Αγία Παρασκευή
- Survivor All Star: Παίκτες και... ΣΚΑΪ το ξέκοψαν στον Ατζούν για επιστροφή Ασημίνας και Δαλάκα
- Ζελένσκι: Επιτάχυνση της παράδοσης όπλων ζητά από τους ευρωπαίους ηγέτες
- Έκανε «φύλλο και φτερό» την ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός!
- Κωνσταντοπούλου στη δίκη για το Μάτι: «Ηταν απασχολημένοι με τις φιέστες και τους έτυχε “η στραβή στη βάρδια τους”»
- Σεισμός στην Τουρκία: «Γείτονες μάς κατασκοπεύουν», είπε για την ελληνική ΕΜΑΚ ο «πατέρας» της «Γαλάζιας Πατρίδας»
- Η ανακοίνωση του ALPHA για την Κατερίνα Καινούργιου
- Πτώση Phantom F4: Η τελευταία συνομιλία του Στάθη Τσιτλακίδη με τον αδελφό του, λίγο πριν τη συντριβή
- Ξέσπασε σε κλάματα η Νεσχάν Μουλαζίμ για τον σεισμό στην Τουρκία: Το κράτος δεν υπάρχει πουθενά