Moxy Athens City: Ο πιο vibrant προορισμός του Χειμώνα

Το Moxy Athens City by Marriott International, στην καρδιά της πρωτεύουσας αποτελεί τον πιο fun και trendy χειμερινό προορισμό, για business and pleasure αποδράσεις με στυλ. Έχοντας ενισχύσει τον χάρτη της Αθηναϊκής φιλοξενίας στον έναν χρόνο λειτουργίας του, το ξενοδοχείο, υπό τη διαχείριση της SWOT Hospitality έρχεται να αναβαθμίσει την

lifestyle εμπειρία, με το μοναδικό του design και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες διαμονής.

Let the Moxy experience spoil you!

Η εμπειρία ξεκινάει για τους επισκέπτες από τη στιγμή της άφιξής τους και με ένα απολαυστικό «Got Moxy», το welcome signature cocktail, πριν ολοκληρώσουν το check-in τους στο Bar Moxy, το πολυσύχναστο μπαρ του λόμπι που αποτελεί σημείο συνάντησης για τους ενοίκους και το κοινό της πόλης.

Στα 200+1 δωμάτια του ξενοδοχείου, οι επισκέπτες θα βρουν amenities και μοναδικά facilities που φέρουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, ενώ φωτισμοί LED συμπληρώνουν την μοντέρνα αισθητική τους. Έργα τέχνης από τον διεθνούς φήμης Έλληνα street artist B. κοσμούν και τους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου, γήινα χρώματα και εντυπωσιακές λεπτομέρειες συμπληρώνουν την καλλιτεχνική παλέτα, ενώ το mood making lounge και η βιβλιοθήκη είναι τα ιδανικά spots για ηρεμία και χαλάρωση.

Reaching for the skies!

Ανεβαίνοντας στον 9ο όροφο του ξενοδοχείου, συναντάμε την Penthouse Suite του Moxy Athens City, την πρώτη σουίτα των «Moxy Hotels» παγκοσμίως που λειτουργεί ως χώρος διαμονής, αλλά και ως event space για private και public happenings. Με εντυπωσιακή, απρόσκοπτη θέα στον Λυκαβηττό και την Ακρόπολη, και με 78 τ.μ. εσωτερικό και 179 τ.μ. εξωτερικό χώρο, η σουίτα μπορεί να φιλοξενήσει στον αστικό της κήπο επαγγελματικά και lifestyle events, γενέθλια, anniversaries και γαμήλια parties με την αξεπέραστη ποιότητα και την υπογραφή του brand Moxy.

Party and Dine!

Ο καταξιωμένος και βραβευμένος μας chef Γιώργος Στυλιανουδάκης, έχει εμπνευστεί και επιμεληθεί μοναδικές γεύσεις και αξεπέραστους συνδυασμούς στα custom menus για private events που κάνουν την εμπειρία ακόμα πιο μοναδική.

Who said meetings should be boring?

Τα business meetings επαναπροσδιορίζονται και η επαγγελματική εμπειρία αποκτά fun και pop διάθεση, χάρη στα πλήρως εξοπλισμένα facilities και meeting spaces του Moxy Athens City. Παροχές τελευταίας τεχνολογίας από το έμπειρο staff του ξενοδοχείου και υπηρεσίες που θα ενθουσιάσουν όλους τους συμμετέχοντες, μεταμορφώνουν την business εμπειρία, στο πιο cool spot της πόλης.

Run the town!

Με το Moxy Athens City να αποτελεί την αφετηρία, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν τις πιο όμορφες γωνιές της πιο vibrant και ζωντανής πόλης, να κάνουν τα ψώνια τους και να ζήσουν την εμπειρία σαν locals. Σε απόσταση αναπνοής από την κοσμοπολίτικη περιοχή του Ψυρρή, το Σύνταγμα και το Κολωνάκι, τα οποίο προσεγγίζονται εύκολα και γρήγορα με τα πόδια,  συναντάει κανείς εμπορικά καταστήματα και μπουτίκ για shopping εξορμήσεις, ψαγμένα concept stores, μπαρ και εστιατόρια.

Art, art and more art!

Μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου, η κοσμική στοά του ξενοδοχείου, που αποτέλεσε hotspot κατά τη διάρκεια των εορτών, χάρη σε εντυπωσιακά fashion και art events, θα φιλοξενήσει την έκθεση έργων τέχνης του καλλιτέχνη Giorgio Bounias στο πλαίσιο του Moxy Art Affair.

#atthemoxy @moxyathenscity

Contact details
www.moxyathenscity.com
[email protected]
T: +30 214 408 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα