Oριστικά ο Ερνάντεζ στην Παρί!

Ο Λούκας Ερναντέζ θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στη Γαλλία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς οι Παριζιάνοι συμφώνησαν σε όλα με την Μπάγερν για την αγορά του στα 40+ εκατ. ευρώ.

Αίσιο θα είναι το τέλος της υπόθεσης Λούκας Ερναντέζ για την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία έδωσε τα χέρια με την Μπάγερν Μονάχου για την απόκτηση του διεθνούς Γάλλου αμυντικού.

Παρά τα αρχικά

«αγκάθια» από πλευράς Μπάγερν που ήταν αρνητική στην ιδέα της μεταγραφής και θεώρησε άκομψη τη συμπεριφορά του 27χρονου αμυντικού να μην ανανεώσει, μετά τη στήριξη που έλαβε από το κλαμπ όταν υπέστη ρήξη χιαστού στο περασμένο Μουντιάλ, οι Βαυαροί άναψαν εν τέλει το πράσινο φως αποδεχόμενοι μια προσφορά ύψους 40 εκατομμυρίων ευρώ συν ένα μικρό ποσό σε μπόνους, σύμφωνα με την «Equipe».

Αλλαγή πλεύσης που οφείλεται φυσικά στη συμφωνία με τον Κιμ Μιν-Τζε, για την απόκτηση του οποίου θα χρησιμοποιήσουν τα χρήματα από την πώληση του Ερναντέζ ώστε να καταβάλουν τη ρήτρα των 50 εκατ. ευρώ στη Νάπολι.

Ο Ερναντέζ θα αγωνιστεί έτσι για πρώτη φορά στη χώρα γέννησής του, καθώς ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από Ακαδημίες στην Ισπανία πριν ενταχθεί στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα