Oμόνοια: Aπο τον Βακουφτσή στον Σιέρινταν!

Σίγουρα πάντα η μετακίνηση ποδοσφαιριστών απο τους αιώνιους αντίπαλους , είναι σημείο αναφοράς. Τα τελευταία χρόνια απο τον ΑΠΟΕΛ στην Ομόνοια μετακινήθηκαν ακόμη τρείς ποδοσφαιριστές.

Ο Γιώργος Βακουφτσής που έκανε το μπαμ τότε , αφου ο Ελλαδίτης άσος άφησε τον ΑΠΟΕΛ και πήγε στους ''πράσινους'' και η μετεγγραφή του συζητήθηκε έντονα. Ακολούθησαν σχεδόν απαρατήρητοι " οι Παρασκεύας Χρίστου και ο

Πάολο Κόστα ο οποίος φυσικά έφυγε απο τον ΑΠΟΕΛ νωρίς και μεταπήδησε στην Ομόνοια, όμως έκανε κάποιες προπονήσεις και αποχώρησε.

Η ένταξη τώρα του Ιρλανδού άσου , σίγουρα θα συζητηθεί. Ο Σιέρινταν που δεν ήταν στο πλάνο του Μαντούκα , μεταπήδησε στην Ομόνοια τον οποίο ήθελε διακαώς ο Κώστας Καϊαφας! Παίκτης γρήγορος , που θα προσθέσει ποιότητα και ταχύτητα στην Ομόνοια. Σίγουρα η επιθετική γραμμή , με τους Σκέμπρι και Ποτέ θα ενισχυθεί σημαντικά.

Πλέον ο Ιρλανδός θα πρέπει να δικαιώσει τον Καϊάφα και τους ανθρώπους της διοίκησης που πίστεεψαν σε αυτόν. Η πίεση θα είναι στον Σιέρινταν διότι έρχεται στην Ομόνοια , με αρκετές απαιτήσεις!

Στα ποδια του είναι πλέον να κερδίσει τους Ομονοιάτες που σίγουρα θα τον υποδεχθούν και θα τον αποθεώσουν! Μόνο και μόνο ότι έρχεται απο τον ΑΠΟΕΛ! Τα υπόλοιπα θα φανούν στο γήπεδο

Keywords
Τυχαία Θέματα