Μία σύλληψη για την πυρκαγιά

Στη σύλληψη του εκπροσώπου του ιδιωτικού κέντρου διαλογής ανακυκλώσιμων υλικών στον Ασπρόπυργο προχώρησαν οι αρχές, όπως γνωστοποίησε ο υπουργός ΠΑΠΕΝ Παναγιώτης Λαφαζάνης, μετά από ευρεία σύσκεψη στο υπουργείο Περιβάλλοντος.

Εν τω μεταξύ, η πυρκαγιά στο εργοστάσιο καίει για τέταρτο 24ωρο ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό των ιδιοκτητών της επιχείρησης.

Ο κ. Λαφαζάνης
τόνισε ότι η τιμωρία θα είναι παραδειγματική για τους υπεύθυνους ενώ επεσήμανε ότι το εργοστάσιο αυτό έχει καεί τρεις φορές τα τελευταία τρία χρόνια και κατά σύμπτωση μετά από κάθε μεγάλη πυρκαγιά μεγαλώνουν και τα στρέμματα του εργοστασίου.

Μέχρι την έκδοση των αποτελεσμάτων των μετρήσεων που διενήργησε ο «Δημόκριτος» και η Περιφέρεια, το υπουργείο Υγείας εξέδωσε οδηγίες για τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού καθώς η κατάσταση του ατμοσφαιρικού περιβάλλοντος στην περιοχή εκτιμάται ως επιβαρυμένη. Μεταξύ άλλων συστήνεται η dιακοπή λειτουργίας των δημόσιων και ιδιωτικών παιδικών σταθμών, νηπιαγωγείων και σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
Keywords
Τυχαία Θέματα