Oι σωσίες προέδρων και οι αστικοί μύθοι

Κατά καιρούς ακούμε διάφορους να λένε ότι οι επισκέψεις διαφόρων Προέδρων γίνονται από σωσίες τους, ενώ υπάρχουν αρκετοί μύθοι που επαληθεύουν το εν λόγω ζήτημα.

Ο δίδυμος αδελφός του Ομπάμα

Ένας 40χρονος από την Ινδονησία, ο Ilham Anas εργάζεται σε σόου και χάπενιγκ ως σωσίας του Μπαράκ Ομπάμα.

Η ομοιότητά του με τον Αμερικανό πρόεδρο του επιτρέπει να ταξιδεύει ανά τον κόσμο, να αυξάνει το εισόδημά του και με αυτό να ενισχύει οικονομικά την οικογένειά του.

«Είμαι πολύ προσεκτικός με τις δουλειές

που παίρνω. Αρνούμαι την οποιαδήποτε εργασία ως σωσίας που θα είναι αμφιλεγόμενη ή κακή για το πρόσωπο του πραγματικού Ομπάμα», λέει ο ίδιος, ο οποίος εξηγεί ότι δεν έχει συναντήσει από κοντά τον σωσία και είδωλό του, αλλά υπόσχεται ότι μια μέρα θα το πράξει.

Σενάριο περί θανάτου Πούτιν

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκληθεί στη Ρωσία μετά τη δήλωση της πρώην συντρόφου του Πούτιν ότι ο πρώην άνδρας της έχει πεθάνει εδώ και δύο χρόνια! Μήπως, τελικά, ξέρει κάτι;

Η πρώην σύζυγος του Βλαντιμίρ Πούτιν, Λουντμίλα, αποκάλυψε ότι ο πρώην άνδρας της έχει πεθάνει εδώ και δύο χρόνια και πως η ρωσική κυβέρνηση τον αντικατέστησε με έναν σωσία του!

"Ο σύζυγός μου είναι νεκρός εδώ και καιρό. Ένα βράδυ μπήκαν στο σπίτι τα έκαναν γυαλιά καρφιά και τον άρπαξαν. Μετά από ένα μήνα επέστρεψε ένας άλλος άνθρωπος, ο σωσίας του", είπε η πρώην σύζυγος του Ρώσου προέδρου και οι περισσότεροι έσπευσαν να τη χαρακτηρίσουν "τρελή".

Ωστόσο, κάτι ανάλογο είχε υποστηρίξει κατά το παρελθόν και ο γνωστός συνωμοσιολόγος - ερευνητής Jones, ο οποίος μάλιστα, είχε παρουσιάσει με φωτογραφίες τις διαφορές που υπάρχουν στο πρόσωπο του πραγματικού Πούτιν και του "κλώνου" του.

Keywords
Τυχαία Θέματα