Oι χάρτες της Gοοgle θα «μαντεύουν» τον προορισμό μας!

Στοιχεία ικανά να προσδιορίσουν τον επόμενο προορισμό σας διέκρινε ότι έχει στη διάθεσή της η Google, η οποία αναμένεται να προσθέσει στους Χάρτες της, τη σχετική πρόβλεψη, διευκολύνοντας τους οδηγούς.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία θα προσθέσει το «Driving Mode» στους Χάρτες της Google.

Συνυπολογίζοντας τη σειρά παραμέτρων, το «Driving Mode»θα επιχειρεί να προβλέψει τον προορισμό χωρίς να χρειαστεί

να εισάγει ο οδηγός τον προορισμό του, έτσι ώστε να χαράξει τη βέλτιστη διαδρομή, με βάση την τρέχουσα κίνηση στους δρόμους και να κάνει μια εκτίμηση του χρόνου που απαιτείται βρίσκοντας χρήσιμες παρακάμψεις.

Για να κάνουν την πλέον ασφαλή πρόβλεψη οι αλγόριθμοι των Χαρτών της Google, θα χρησιμοποιούν το ιστορικό των διαδρομών του χρήστη, τις διαδικτυακές αναζητήσεις του μέσω Google, τις τοποθεσίες που έχει βρεθεί, τις αποθηκευμένες διαδρομές, αλλά και την ημέρα και την ώρα.

Έτσι για παράδειγμα εάν γίνεται χρήση των Χαρτών γύρω στις 9:00 κάθε μέρα από την τοποθεσία που έχει οριστεί ως «Σπίτι» στην τοποθεσία «Εργασία», το πιθανότερο είναι ότι ο οι Χάρτες θα προβλέψουν με ευκολία τον προορισμό και θα αντλήσουν σχετικές τρέχουσες πληροφορίες για την κατάσταση στους δρόμους.

Εάν τελικά γίνει η χρήση των Χαρτών τότε η πιθανότητα να πηγαίνουμε στη δουλειά πιο γρήγορα, θα είναι επιτυχής μιας και το σύστημα θα αναζητά άλλες παραμέτρους για να κάνει την εκτίμησή του.

Ωστόσο, η σχετική ενημέρωση του app για Android αναμένεται άμεσα.

Πηγή: tech

Keywords
Τυχαία Θέματα