«Όχι» του Αγκίρε στην Ελλάδα λόγω Ολυμπιακού!

Δηλώσεις που προκαλούν αίσθηση από τον Χαβιέ Αγκίρε, που είπε ότι είχε προτάσεις από την Ελλάδα, ωστόσο η παρουσία του Ολυμπιακού λειτούργησε αποτρεπτικά!

Ο Μεξικανός τεχνικός που βρίσκεται από το περασμένο καλοκαίρι στο τιμόνι της Αλ Ουάντα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, μίλησε στο ESPN

για προτάσεις που είχε, αποκαλύπτοντας ότι μεταξύ των ομάδων που τον προσέγγισαν ήταν κι ελληνικές. Ωστόσο η απάντηση που έδωσε ο Αγκίρε ήταν αρνητική κι ο λόγος ήταν ο... Ολυμπιακός!

«Μετά από 12 χρόνια στην Ισπανία δεν ήθελα να επιστρέψω ξανά εκεί. Ο χρόνος μου τελείωσε. Υπάρχουν κι άλλες προκλήσεις στη ζωή που πρέπει να κάνεις. Ήθελα κάτι διαφορετικό μετά το πέρασμα μου από την Ιαπωνία. Είχα προτάσεις από την Ελλάδα όμως τα πράγματα ήταν δύσκολα. Όχι στο οικονομικό κομμάτι, αλλά γιατί η διαφορά του Ολυμπιακού από τους υπόλοιπους είναι μεγάλη. Μετά από 13-14 ματς στην Ελλάδα, ο Ολυμπιακός είχε πάρει διαφορά από τον δεύτερο 12 πόντων! Έτσι είπα όχι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο έμπειρος τεχνικός.

Ενώ για την απόλυσή του από την τεχνική ηγεσία της εθνικής Ιαπωνίας λόγω του σκανδάλου στο οποίο ενεπλάκη όσο ήταν στη Σαραγόσα, είπε πως: «Δεν ξέρω γιατί πήραν τέτοια απόφαση. Στην αρχή μου είπαν πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, στη συνέχεια με απέλυσαν. Ίσως ήταν απλά μία δικαιολογία, αλλά πλέον δεν με ενδιαφέρει. Μάλλον φοβήθηκαν πως θα περνούσα αρκετό χρόνο στην Ισπανία και στα δικαστήρια. Δεν κοιτάω το παρελθόν όμως, είμαι χαρούμενος εδώ».

Keywords
Τυχαία Θέματα