«O πρόεδρος επιλήφθηκε του ζητήματος και έκλεισε αυτή τη μεγάλη μεταγραφή»

Ραδιοφωνικές δηλώσεις από τον εκπρόσωπο τύπου επικοινωνίας του Απόλλωνα Φανούριο Κωνσταντίνου σχετικά με το αποψινό παιχνίδι αλλά και την ενίσχυση της ομάδας με τον Ουάρντα.

Με το αγαπημένο του νούμερο ο Ουάρντα!Κύπρος 2022: Τα αθλητικά γεγονότα που ξεχώρισαν«Αφήνουμε τα λόγια, ώρα για πράξεις»

Οι δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 95,0

Για τα εισιτήρια που διατέθηκαν για το αποψινό παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα: «Αυτή τη στιγμή, έχουν διατεθεί

κοντά στα 8μισι χιλιάδες εισιτήρια. Αν είχαμε όλο το γήπεδο στη διάθεσή μας, θα εξαντλούσαμε και τις δεκάμι χιλιάδες».

Για τον στόχο στο αποψινό ματς: «Σαφέστατα η νίκη Είμαστε αρκετά πίσω από τις πρώτες θέσεις. Έχουμε απωλέσει σημαντικό έδαφος. Πρέπει να δημιουργήσουμε μια δυναμική ενόψει του 2ου γύρου του πρωταθλήματος για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος».

Για την απόκτηση του Ουάρντα: «Στην περίπτωση του Αμρ Ουάρντα, ο πρόεδρος επιλήφθηκε του ζητήματος και έκλεισε αυτή τη μεγάλη μεταγραφή».

Αν θα αγωνιστεί ο Αιγύπτιος στο αποψινό ματς: «Έχει εγγραφεί κανονικά. Είναι θέμα του κ. Μακρίδη αν θα τον χρησιμοποιήσει».

Για τις επόμενες προσθήκες: «Είναι κάτι που το χειρίζεται ο πρόεδρος μαζί με την τεχνική ηγεσία. Δεν υπάρχει κάτι το προχωρημένο για να είμαστε σωστοί».

Για τους παίκτες που θα απουσιάσουν από το σημερινό ματς: «Εκτός θα είναι ο Αλεσάμι, ο ανέτοιμος Χάμπος και για λόγους αγωνιστικούς ο Γιόστεν».

Keywords
Τυχαία Θέματα
«O πρόεδρος επιλήφθηκε του ζητήματος και έκλεισε αυτή τη μεγάλη μεταγραφή»,