O Μάριος Ηλιάδης για απόφαση του ΚΕΒΕ να αποσύρει υποστήριξη Αγαθαγγέλου

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Μάριος Ηλιάδης όσο αφορά την απόφαση του ΚΕΒΕ να αποσύρει την υποστήριξη του προς τον διορισμό του προέδρου του ΠΙΣ στο Δ.Σ. του ΟΑΥ.

Χαιρετίζουμε με ιδιαίτερη ικανοποίηση την υπεύθυνη και σώφρονα απόφαση του ΚΕΒΕ να αποσύρει την υποστήριξη του προς τον διορισμό του προέδρου του ΠΙΣ στο Δ.Σ. του ΟΑΥ. Θεωρούμε δε ότι μετά την εξέλιξη αυτή

ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας οφείλει να ανακαλέσει άμεσα τον διορισμό, ούτως ώστε να αποκατασταθεί τάχιστα η ηρεμία στον ευαίσθητο χώρο του Γενικού Σχεδίου Υγείας.

Ταυτόχρονα δεν μας εκπλήττει η ακόμα και τώρα στάση και συμπεριφορά του ιδίου του δρ. Αγαθαγγέλου, ο οποίος, όπως προκύπτει και από σημερινή γραπτή δήλωση του, επιμένει στο να μην αποποιείται τον διορισμό και συνεχίζει με την όλη συμπεριφορά του να ρίχνει λάδι στην φωτιά, βάζοντας τώρα στο στόχαστρο του και το ΚΕΒΕ.

Χαιρετίζουμε επίσης την αποφασιστική στάση και ενότητα δράσης που επέδειξαν έναντι του διορισμού οι εμπλεκόμενοι στο Σύστημα Υγείας φορείς αλλά και το σύνολο σχεδόν της κοινωνίας, υψώνοντας με τον τρόπο αυτό ασπίδα προστασίας του Συστήματος και στέλνοντας το μήνυμα ότι δεν θα επιτρέψουν καμία προσπάθεια υπόσκαψης ή εξουδετέρωσης του ΓεΣΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα