O Ιαβέρης μιλά ανοικτά για τα τροχαία στην Κύπρο

Το πρόβλημα των τροχαίων συγκρούσεων στην χώρα μας αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα κοινωνικά προβλήματα με περίπου 1000 άτομα κάθε χρόνο να τραυματίζονται θανάσιμα ή σοβαρά στους κυπριακούς δρόμους.

Η εκπαίδευση αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα μέτρα για την μείωση των τροχαίων συγκρούσεων και σε αυτό στοχεύουν η LP Franceskides και η Μονάδα Οδικής Ασφάλειας του Οργανισμού REACTION. Είναι για αυτόν ακριβώς τον λόγο που φέρνουν στην Κύπρο ένα από τους σημαντικότερους Έλληνες Εκπαιδευτές στον τομέα

της οδικής ασφάλειας. Ο Ιαβέρης αποτελεί ένα από τους σημαντικότερους εκπαιδευτές στον Ελλαδικό χώρο με εκατοντάδες πετυχημένες διαλέξεις οδικής ασφάλειας. Περιγράφει με γλαφυρότητα και ωμό ρεαλισμό τις συνέπειες των τροχαίων συγκρούσεων και περνά ισχυρά μηνύματα στην κοινωνία και ιδιαίτερα τους νέους.

Η διάλεξη του Ιαβέρη θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου στις 12 Οκτωβρίου και ώρα 18:00. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Δηλώσεις συμμετοχής: https://goo.gl/forms/jfqEMAtsM6vAhRW12

Ο Πρόεδρος του REACTION κ. Μάριος Σταύρου τόνισε, είναι μεγάλη τιμή αλλά και παράλληλα μεγάλη ευκαιρία να έχουμε κοντά μας ένα τόσο σημαντικό άνθρωπο στον τομέα της οδικής ασφάλειας. Η πολυετής εμπειρία του αποτελεί εχέγγυο για την αποτελεσματικότητα της διάλεξης. Καλούμε όλους και όλες, να έρθουν σε αυτή την πολύ σημαντική διάλεξη, γιατί είναι ώρα να ακούσουμε και να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους για τα τροχαία στην Κύπρο, κατέληξε ο κ. Σταύρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα