O Μπάτλερ θύμισε... Τζόρνταν, τρίτη σερί νίκη για Λέικερς

Ο Τζίμι Μπάτλερ σκόραρε 40 πόντους σε ένα ημίχρονο, "έσπασε" ένα ιστορικό ρεκόρ του Μάικλ Τζόρνταν και οδήγησε τους Μπουλς στη νίκη επί των Ράπτορς με 115-113. Την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους πανηγύρισαν οι Λέικερς, αυτή τη φορά κόντρα στους Σανς με 97-77.

Μία από τις καλύτερες εμφανίσεις στην καριέρα του έκανε ο Τζίμι Μπάτλερ των Μπουλς στην νίκη της ομάδας του επί των Ράπτορς με 113-111. Ο Αμερικανός ο οποίος στο πρώτο ημίχρονο είχε σκοράρει μόλις δύο πόντους, στην επανάληψη "μεταμορφώθηκε" και σκοράροντας 40 (!) πόντους "έσπασε" ένα ιστορικό ρεκόρ

του Μάικλ Τζόρνταν. O Air είχε σκοράρει 39 πόντους σε ένα ημίχρονο κόντρα στους Μπακς το 1988 κι από τότε κανένας παίκτης των Μπουλς δεν είχε φτάσει αυτό το νούμερο.

Τα θετικά αποτελέσματα συνέχισαν οι Λέικερς. Η ομάδα του Λος Άντζελες πέτυχε την τρίτη σερί της νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας αυτή την φορά των Φίνιξ Σανς με 97-77. Ο Λου Γουίλιαμς ξεχώρισε για τους νικητές πετυχαίνοντας 30 πόντους, ενώ από την άλλη ο Μπράντον Νάιτ αν και σημείωσε 25, δεν κατάφερε να σώσει τους Σανς.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ημέρας:

Ουάσινγκτον Γουίζαρντς - Μιάμι Χιτ 75-97

Ντένβερ Νάγκετς - Πόρτλαντ Μπλέιζερς 106-112

Λος Άντζελες Λέικερς - Φοίνιξ Σανς 97-77

Keywords
Τυχαία Θέματα