Nαϊνγκολάν: «Είμαι καλά στη Ρόμα»

Ο Ράτζα Ναϊνγκολάν είναι ποδοσφαιριστής που κάθε προπονητής θα ήθελε για τον άξονά της ομάδας του. Μαρκάρει ακατάπαυστα με επιτυχία, έχει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση και βοηθάει στην ορθολογική ανάπτυξη της ομάδας. Ταυτόχρονα, σκοράρει και μοιράζει ασίστ. Ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής με πολύ «τσαγανό» και ποδοσφαιρικό πείσμα.

Για αυτούς τους λόγους οι άνθρωποι της Τσέλσι εστίασαν πάνω του και έκαναν μία πρώτη κρούση στον Βέλγο μέσο. Όμως, το αποτέλεσμα δεν ήταν και τόσο ελπιδοφόρο.

«Και εγώ και η οικογένειά μου είμαστε πολύ χαρούμενοι στη Ρώμη. Οι συνθήκες ζωής εδώ είναι ιδανικές

και ο καιρός βοηθάει πολύ σε αυτό», ανέφερε ο παίκτης της Ρόμα στην ιταλική "Gazzetta".

Στη συνέχεια, μίλησε για τα κριτήρια που τον οδηγούν στην παραμονή στην Ιταλία, υποστηρίζοντας πως: «Μερικές φορές επιλέγεις κάποια ομάδα, λόγω των χρημάτων. Άλλο ζήτημα είναι οι συνθήκες ζωής, πράγμα που είναι πολύ σημαντικό για εμένα. Σε περίπτωση που πήγαινα στην Αγγλία, θα έπρεπε να ξεκινήσω από το "μηδέν", όμως επαναλαμβάνω δε θέλω να φύγω από τη Ρόμα».

Τέλος, αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί κάποια στιγμή στο αναπτυσσόμενο πρωτάθλημα της Κίνας, λέγοντας πως: "Προς το παρόν όχι, αλλά δεν μπορώ να το αποκλείσω τελείως για το μέλλον. Όμως, είμαι επικεντρωμένος στο παρόν".

Keywords
Τυχαία Θέματα