Mr Cyprus 2015 ανακηρύχθηκε ο...

Χτες πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός του talent show Mr Cyprus 2015 που προβάλλεται από το Κυπριακό κανάλι ΣΙΓΜΑ. Η βραδιά είχε πολλές εκπλήξεις, συγκίνηση και χαρά.

Νικητής των αντρικών καλλιστείων ανακηρύχθηκε ο Χάρης Ιωάννου, όπου θα ταξιδέψει στην Κίνα στον ανίστοιχο διεθνή διαγωνισμό. Ο ίδιος ευχαρίστησε όλους όσοι τον στήριξαν σε αυτή όλη την "περιπέτεια".

Όπως γράφει το I Love Style,

η πιο συγκινητική στιγμή της βραδιάς ήταν ο κ. Elio Alneti μετά την ανακοίνωση των τίτλων αποφάσισε να υπογράψει ακόμη ένα διετές συμβόλαιο με το Μάνουελ Μοδέστου, πέραν από τα τρία που είχαν υπογραφεί στην αρχή του show, αφού όπως είπε θεωρεί ότι τηρεί όλα τα προσόντα για να διαπρέψει στο χώρο της μόδας και οτι του άξιζε ένας τίτλος. Η συγκίνηση του τυχερού παίχτη ήταν αρκετή για να συγκινηθούν όσοι βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στη σκηνή.

Η Έβελυν Καζαντζόγλου επέλεξε να φορέσει δύο δημιουργίες στον τελικό των ανδρικών καλλιστείων. Στην αρχή του show επέλεξε μία μαύρη δημιουργία από τούλι με sexy σκίσιμο του σχεδιαστή Νότη Παναγιώτου, ενώ στη συνέχεια έκλεψε τις εντυπώσεις με ένα μπλε maxi blazer-φόρεμα της Έφης Παπαϊωάννου

Keywords
Τυχαία Θέματα