Mάντσεστερ: Ρίγη συγκίνησης στην συναυλία της Αriana Grande

Mε το σύνθημα «Οne Love Μanchester», πραγματοποιήθηκε η μεγαλειώδης συναυλία κατά της τρομοκρατίας, η οποία διοργανώθηκε μετά από πρωτοβουλία της 23χρονης Αμερικανίδας τραγουδίστριας Ariana Grande, με σκοπό να τιμήσει τα θύματα που έχασαν την ζωή τους στην τρομοκρατική επίθεση στη συναυλία της, στο Manchester, στις 22 Μαΐου.

Περισσότεροι από 50.000 χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στο «Emirates Old Trafford

Cricket Ground», δείχνοντας έτσι ότι η αγάπη και η μουσική μπορούν να «κατατροπώσουν» την τρομοκρατία.

Η συναυλία αγάπης και το τo «αντίδοτο» κατά του μίσους

Πριν από την έναρξη της συναυλίας, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων. Η 23χρονη τραγουδίστρια της pop, φανερά συγκινημένη, ανέβηκε στη σκηνή, με το κοινό να την αποθεώνει ενώ στη συνέχεια απέτισε φόρο τιμής στην 15χρονη θαυμάστριά της Ολίβια Κάμπελ, της οποίας η μητέρα είχε πει στην pop star πως δεν θα ήθελε να κλάψει και πως θα ήθελε απλά να ακούσει τις επιτυχίες της.

Αξιοσημείωτο, ήταν το γεγονός ότι κατά την διάρκεια της συναυλίας, η Ariana Grande, είπε με τα μάτια δακρυσμένα: «Θέλω να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου που βρίσκεστε εδώ σήμερα. Σας αγαπώ τόσο πολύ και νομίζω ότι η αγάπη και η ενότητα που δείχνετε είναι το φάρμακο που πραγματικά χρειάζεται ο κόσμος μας».

Επί σκηνής εμφανίστηκαν οι Justin Bieber, Katy Perry, Coldplay, Miley Cyrus, Black Eyed Peas, Take That, Little Mix, Robbie Williams, οι οποίοι τραγούδησαν αφιλοκερδώς.

Η συγκίνηση ήταν διάχυτη καθ’ όλη την διάρκεια της συναυλίας φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Μάλιστα, το κοινό κρατούσε ροζ χαρτάκια, τα οποία έγραφαν «Για τους αγγέλους μας» ενώ οι πλείστοι έφηβοι, φορούσαν βραχιολάκια με την φράση «We stand together», δηλαδή «είμαστε ενωμένοι».

This got me in tears #OneLoveManchester pic.twitter.com/oKc1jA70oQ

— Crowd Goals

Η επίσκεψη…που σκόρπισε χαμόγελα

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, επισκέφθηκε το νοσοκομείο του Manchester, όπου νοσηλεύονται ακόμη πολλοί από τους τραυματίες της επίθεσης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Manchester Evening News», η Αriana Grande πήγε δώρα και συνομίλησε με τους νεαρούς fan της, μεταξύ αυτών και η 10χρονη Jaden Farrell Mann, η οποία έχει κατάγματα και στα δύο πόδια και φέρει τραύματα από θραύσματα, ενώ μέχρι στιγμής έχει υποβληθεί σε δύο εγχειρήσεις.

Δείτε επίσης: Το Λονδίνο ξαναμετρά πληγές: 7 νεκροί-Νέα τρομοκρατική

Keywords
Τυχαία Θέματα