Magnis, σας ταξιδεύει στον κόσμο των φυσικών προϊόντων

Ένα νέο concept καταστημάτων με ήδη 120 καταστήματα σε Ουκρανία και Αρμενία κάνει την παρουσία του και στην Κύπρο με 4 καταστήματα στην Λεμεσό, διαθέτοντας υψηλής ποιότητας προϊόντα από το Ισραήλ και Ιαπωνία, κατάλληλα για την γυναίκα, τον άνδρα και το παιδί.

Η Magnis Sense of Care σας ταξιδεύει στον κόσμο των φυσικών προϊόντων περιποίησης και ομορφιάς τα οποία παράγονται χωρίς συντηρητικά και δεν επιφέρουν καμία αρνητική επίπτωση στον άνθρωπο

αλλά και στο περιβάλλον.

Η αίσθηση φροντίδας για την υγεία του δέρματος είναι η επιδίωξή μας κι αυτό φαίνεται από την υψηλή περιεκτικότητα των προϊόντων μας σε φυσικές πρώτες ύλες όπως ιχνοστοιχεία και μέταλλα της Νεκράς Θάλασσας εμπλουτισμένα με βιταμίνες και φυτικά εκχυλίσματα των οποίων η εξαιρετική σύνθεσή τους επιτρέπει να εισχωρήσουν στο δέρμα πιο βαθιά χωρίς ερεθισμούς, χαρίζοντας σας ένα υγιές δέρμα με φυσική λάμψη.

Εμείς στην Magnis φροντίσαμε να έχουμε μεγάλη γκάμα σε κρέμες προσώπου, σώματος, σαμπουάν μαλλιών (για μαλλιά επιρρεπή στην τριχόπτωση, κατά της πιτυρίδας, λιπαρότητας) για να καλύψουν τις καθημερινές σας ανάγκες.

Το εξειδικευμένο μας προσωπικό αφού εντοπίσει τις πραγματικές σας ανάγκες θα σας προτείνει τα πλέον κατάλληλα προϊόντα, ακόμα και σε περιπτώσεις προβληματικών δερματικών παθήσεων που προέρχονται από ακμή και που χρειάζονται ειδική περιποίηση και φροντίδα.

Στην Magnis Sense of Care η ομορφιά δεν κοστίζει ακριβά. Με σεβασμό στον πελάτη στοχεύουμε άμεσα στην καλύτερη ισορροπία τιμής και ποιότητας . Τα προϊόντα προσφέρονται σε χαμηλές τιμές απόλυτα προσαρμοσμένες στις ανάγκες της εποχής αλλά και στις επιθυμίες της σύγχρονης αγοράς.

Επισκεφτείτε οποιοδήποτε κατάστημα της Magnis Sense of Care που βρίσκονται στις κεντρικότερες οδικές αρτηρίες της πόλης, για να γνωρίσετε από κοντά τον δικό μας κόσμο ομορφιάς και αφεθείτε στον ομορφιά που θα σας προσφέρει η Magnis.

Keywords
Τυχαία Θέματα