MTN Business προσφέρει ασφάλεια και ευελιξία

Η ΜΤΝ πρωτοπορεί και προσφέρει στην κυπριακή αγορά μέσω της MTN Business την υπηρεσία Microsoft Azure ExpressRoute παρέχοντας σε επιχειρήσεις την απαραίτητη ευελιξία, ασφάλεια και ταχύτητα που χρειάζονται για την ασφαλή σύνδεση τους με το Microsoft

Azure.

Μέσω του διεθνούς δικτύου MTN Global MPLS VPN , του εθνικού ιδιόκτητου δικτύου οπτικών ινών που λειτουργεί η ΜΤΝ και της επίσημης συνεργασίας με την Microsoft για την απευθείας διασύνδεση και παροχή της υπηρεσίας ExpressRoute η ΜΤΝ αποτελεί τον μόνο επίσημο παροχέα της υπηρεσίας ExpressRoute στην Κύπρο διευκολύνοντας τους εταιρικούς πελάτες της να αξιοποιήσουν τις επενδύσεις τους στο cloud computing. Η νέα υπηρεσία παρέχει γρήγορη και πιο αξιόπιστη σύνδεση στο cloud δημιουργώντας έτσι ασφαλέστερη συνδεσιμότητα στις υπηρεσίες και εφαρμογές δεδομένων λόγω της παράκαμψης του Internet.

Το ExpressRoute επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν ιδιωτικές συνδέσεις μεταξύ του δικτύου τους και των κέντρων δεδομένων της Microsoft. Οι συνδέσεις αυτές παρακάμπτουν το Internet και προσφέρουν μεγαλύτερη αξιοπιστία, ταχύτητα, και ασφάλεια από ότι οι τυπικές συνδέσεις μέσω διαδικτύου.

Με την ανάπτυξη του Microsoft Azure και του ExpressRoute η ΜΤΝ Business προωθεί καινοτόμες υπηρεσίες, με υψηλή διαθεσιμότητα, πολλαπλά επίπεδα ασφαλείας που συμβάλλουν στην αύξηση της παραγωγικότητας ενώ παράλληλα διατηρούν τα λειτουργικά έξοδα των επιχειρήσεων χαμηλά.

Η ΜΤΝ προσφέρει πάντα περισσότερα, για άλλη μια φορά αναπτύσσει ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών για κάθε σύγχρονη επιχείρηση.

Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε mail στην MTN Business [email protected]

Keywords
Τυχαία Θέματα