Mangas Home Improvement - Μεγάλη γιορτή εγκαινίων!!!

Τα εγκαίνια της «Mangas Home Improvement» πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου στις νέες εγκαταστάσεις της εταιρίας, στη βιομηχανική Αγίου Αθανασίου. Διοργανώθηκε μία μεγάλη γιορτή στην οποία παρευρέθηκαν ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ.Αθανάσιος, o Yπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Λακκοτρύπης, στενοί φίλοι, πολύτιμοι συνεργάτες της εταιρίας και άλλα πολλά σημαίνοντα πρόσωπα της Κυπριακής κοινωνίας και της πόλης της Λεμεσού.

Οι Διευθύνων Σύμβουλοι της εταιρίας κ. Μάριος και κ.Γιώργος Στυλιανού μιλήσαν

για την ιστορία της και το πως αναγεννήθηκε από την ολοκληρωτική καταστροφή ενώ εστίασαν κυρίως στο όραμα και τους στόχους της που πηγάζουν από την αγάπη που έχουν για τον τόπο μας και το σεβασμό προς τους συνανθρώπους μας. Συγκινητική ήταν και η κίνηση της «Mangas Home Improvement» να ενισχύσει οικονομικά το σύνδεσμο στήριξης κακοποιημένων και άπορων παιδιών «Παιδικό Χαμόγελο». Ο υπεύθυνος Μάρκετινγκ της εταιρίας κος Παναγιώτης Στυλιανού δήλωσε πως αυτή ήταν η απαρχή μιας συνεργασίας και υποστήριξης του Συνδέσμου, γιατί πιστεύουν στο έργο και στους ανθρώπους του.

Τέλος, μετά το κόψιμο της κορδέλας όλοι οι προσκεκλημένοι περιηγήθηκαν στο χώρο και εντυπωσιάστηκαν από τη λειτουργικότητα του νέου πολυκαταστήματος Home Improvement και D.I.Y της Λεμεσού. Ένα μοντέρνο κατάστημα 5.000τμ, που έχει πολλά τμήματα και πολλαπλές εναλλακτικές προτάσεις για το σπίτι, τον κήπο και τον ελεύθερο μας χρόνο. Ένας φιλικός και πολυμορφικός χώρος που έχει τη δυνατότητα να εξυπηρετεί τις ανάγκες τόσο του άνδρα όσο και της γυναίκας, του απλού καταναλωτή όσο και του επαγγελματία. Είναι ένας χώρος που αξίζει όλοι μας να τον επισκεφτούμε!

Mangas Home Improvement, βρείτε τη μαγκιά σας. Βιομ. Αγίου Αθανασίου, Λεμεσός, τηλ: 25 828000 , www.pmangas.com, https://fb.me/MangaSuperstore

Keywords
Τυχαία Θέματα