M.GEO Accessories Ltd: Η εταιρία που αγαπά το αυτοκίνητο

Η M.GEO Accessories Ltd έχει ως αντικείμενο την εισαγωγή και εμπορία αξεσουάρ και ελαστικά αυτοκινήτων.

Η M.GEO Accessories ξεκίνησε μετά τον πόλεμο το 1974 ως ένα μικρό κατάστημα ελαστικών κοντά στην Πύλη Πάφου όπου ο κ. Μιχαλάκης Γεωργίου εξυπηρετούσε οχήματα της επαρχίας Λευκωσίας και όχι μόνο.

Η αγάπη του κ. Μιχαλάκη για το αυτοκίνητο, ο ζήλος του για τη δουλειά και η πολύ καλή εξυπηρέτηση που πρόσφερε τον βοήθησαν να επεκταθεί και

να εγγράψει το 1978 το μικρό κατάστημα ελαστικών ως εταιρεία περιορισμένης ευθύνης.

Καθώς η δουλειά γινόταν όλο και περισσότερη η ανάγκη για μεγαλύτερο κατάστημα ήταν επιτακτική και έτσι η M.GEO Accessories μεταφέρεται πλησίον του κυκλικού κόμβου «ΟΧΙ» στην οδό Κωνσταντίνου Παλαιολόγου στο κέντρο της Λευκωσίας όπου γίνεται μεγαλύτερη και δυνατότερη, κάτι που της δίνει την ευκαιρία να ξεκινήσει το εμπόριο αξεσουάρ αυτοκινήτων.

Με σκληρή δουλειά η M.GEO Accessories γίνεται πρωταγωνίστρια εταιρία στον χώρο του αυτοκινήτου κερδίζοντας έτσι την εμπιστοσύνη των μεγαλύτερων κατασκευαστών αξεσουάρ αυτοκινήτων και ελαστικών στον κόσμο όπως η Γερμανική BBS, η Αμερικάνικη COOPERTIRES, η Ιταλική Lenso κ.α. οι οποίοι εμπιστεύονται την διανομή των προϊόντων τους στην M.GEO.

Λίγα χρόνια αργότερα, το 2002, ως οικογενειακή επιχείρηση που είναι, η M.GEO Accessories δυναμώνει ακόμα περισσότερο αφού στην διοίκηση της εταιρείας προστίθεται και ο γιός του κ. Μιχαλάκη , ο Παναγιώτης Γεωργίου.

Δίνοντας περισσότερη προσοχή σε θέματα ποιότητας και εξυπηρέτησης η εταιρία μεγαλώνει ακόμα περισσότερο και μάλιστα κερδίζει την διάκριση του Νο.1 σε πωλήσεις εισαγωγέα σε όλη την Ευρώπη από την κορυφαία γερμανική εταιρία BBS.

Το 2005 η εταιρεία αποκτά τα δικά της ιδιόκτητα κτήρια επί της Λεωφ. Λάρνακος στην Παλλουριώτισσα όπου στεγάζεται μέχρι σήμερα καθώς και λίγα χρόνια αργότερα το δικό της συνεργείο ζυγοστάθμισης ελαστικών με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα της Αμερικάνικης εταιρείας HUNTER.

Απόδειξη η εμπιστοσύνη κορυφαίων brands όπως τα ελαστικά BLACKLION και τα αναγνωρισμένα ψηλών προδιαγραφών COOPER TIRES βρίσκονται ψηλά στις προτιμήσεις των Κυπρίων οδηγών.

Από τα αγαπημένα προιόντα της κυπριακής αγοράς είναι τα προιόντα - αξεσουάρ της παγκοσμίου φήμης εταιρίας MAXLINER με κυριότερα τα συστήματα επένδυσης για διπλοκάμπινα και trucks

Οι ιταλικές ζάντες FONDMETAL για αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων όπως Ferrari, Lamborgini κλπ, οι ζάντες της LENSO με τις εξιδικευμένες ζάντες για τετρακίνητα αυτοκίνητα, η τεράστια ποικιλία και επιλογή ειδών περιποίησης αυτοκινήτου CARPLAN και τα παιδικά και βρεφικά καθίσματα υψηλών προδιαγραφών ασφαλείας CAM ITALY.

Keywords
Τυχαία Θέματα