MARCA: «Πολύ κοντά στο να υπογράψει στον Απόλλωνα Λεμεσού ο Μιγκέλ Τορεσίγια»

Δημοσιεύματα στην Ισπανία και συγκεκριμένα της MARCA κάνουν λόγο για κάθοδο του Μιγκέλ Τορεσίγια στην Κύπρο για να αναλάβει την θέση του τεχνικού διευθυντή στον Απόλλωνα. 

Όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα οι συζητήσεις ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον Ισπανό τεχνικό διευθυντή είχαν αρχίσει εδώ και ένα μήνα. Ενώ αναμένεται μέσα στην επόμενη εβδομάδα όπως αναφέρει το ρεπορτάζ να υπογράψει με τους περσινούς πρωταθλητές.

Μάλιστα

το δημοσίευμα κάνει λόγο ότι με την κάθοδο του Τορεσίγια στην Κύπρο, θα αξιολογήσει τον Κωνσταντίνο Μακρίδη και αν κρίνει ότι θα πρέπει να γίνει αλλαγή προπονητή τότε θα αναλάβει ο Ισπανός, Χουανφράν Γκαρθία. Αυτό αναφέρεται στο ρεπορτάζ.

Η τελευταία ομάδα του Τορεσίγια ήταν η Ρεάλ Ζαραγόζα στην Ισπανία, όπου διετέλεσε τεχνικός διευθυντής για σχεδόν δύο χρόνια . Είχε θητεία και σε άλλες ισπανικές ομάδες μεταξύ αυτών Σπόρτινγκ Χιχόν, Ρεάλ Μπέτις και Θέλτα.

Από τον Απόλλωνα, δηλώνουν για την ώρα άγνοια όσον αφορά τον Μιγκέλ Τορεσίγια και αν θα είναι αυτός ο αντικαταστάτης του Πέτρου Κονναφη. 

Keywords
Τυχαία Θέματα