Liverpool: Διήμερο Training Camp

Σάββατο 8 Ιουλίου και Κυριακή 09 Ιουλίου 2017 στο Στάδιο ΓΣΠ. Για αγόρια και κορίτσια όλων των δυνατοτήτων ηλικίας 6-16 ετών.


Το camp θα πραγματοποιείται μεταξύ των ωρών 8:30 π.μ. – 11:00 π.μ. και 5 μ.μ. - 7:00 μ.μ. κάθε μέρα, με μια τελική παρουσίαση την τελευταία ημέρα στις 6 μ.μ.

Η προπόνηση περιλαμβάνει μάθημα δεξιοτήτων της Liverpool, μικρά παιχνίδια, καθώς επίσης και παιχνίδια δεξιοτήτων τα οποία θα παραδίδονται από τους προπονητές

της LFC International Academy.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί ένα επίσημο πιστοποιητικό συμμετοχής LFC International Academy, υπογεγραμμένο από τον Ian Rush, ένα μετάλλιο και έντυπο αξιολόγησης από τους προπονητές της Ακαδημίας.

Οι συμμετέχοντες πρέπει να παρουσιαστούν στο Στάδιο (Συνεδριακό Κέντρο ΓΣΠ) 15 λεπτά πριν από την έναρξη του camp. Όλοι πρέπει να είναι ντυμένοι με αθλητική στολή και υποδήματα κατάλληλα για ποδόσφαιρο σε επιφάνεια με γρασίδι.

Κατά τη διάρκεια του camp θα προσφέρονται στους συμμετέχοντες υγιεινά ποτά και φρούτα.

Για κρατήσεις παρακαλούμε όπως τηλεφωνήσετε στο 22874052, καθημερινά από τις 08:30-16:00. Περιορισμένος αριθμός θέσεων. Το κόστος συμμετοχής στο Training Camp είναι 120 Ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα