Live streaming-Ημέρα Ευρώπης

Μαΐου σήμερα και ολόκληρη η Ευρώπη, τιμά την ημέρα της Ευρώπης. Η Ευρώπη η οποία προάγει κυρίως την ειρήνη, την δημοκρατία, την αλληλεγγύη, την ενότητα, την ευημερία και την ισότητα μεταξύ των λαών.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων με αφορμή την σημερινή ημέρα, θα γίνει αναμετάδοση της εκδήλωσης λήξης της Διάσκεψης για το Μέλλον της Ευρώπης, από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι τρεις Συμπρόεδροι της Εκτελεστικής Επιτροπής της Διάσκεψης θα παρουσιάσουν την τελική έκθεση στους

προέδρους των θεσμικών οργάνων της ΕΕ. Η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρομπέρτα Μέτσολα, ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, και η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, θα εκφωνήσουν ομιλίες μαζί με τις εισηγήσεις των πολιτών που εκπροσωπούν τις Ευρωπαϊκές και Εθνικές ομάδες της Διάσκεψης, καθώς και των συμπροέδρων της Διάσκεψης. Προγραμματίζονται επίσης πολιτιστικές εμφανίσεις από την ομάδα «Danse l’Europe» και την ορχήστρα νέων «DEMOS».

Η αναμετάδοση (live streaming) θα γίνει σήμερα Δευτέρα 9 Μαΐου 2022, ώρα 13:00 – 15:00 (ώρα Κύπρου)

Η εκδήλωση θα μεταδίδεται επίσης ζωντανά στο EbS+ και στη σελίδα του Κοινοβουλίου στο Facebook, στο YouTube και στον λογαριασμό Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα