Κετσπάγια: "Ξέρουμε το βαθμό δυσκολίας, ήρθαμε να κερδίσουμε"

Παρακολουθήστε την δημοσιογραφική διάσκεψη του Τιμούρ Κετσπάγια στην Εσθονία, ενόψει του αυριανού αγώνα της Ανόρθωσης με την Φλόρα Ταλίν. Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Δημήτρης Χριστοφή. 

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Χριστοφή:

«Έχουμε μπροστά μας δύσκολο αγώνα, φάνηκε και από την προηγούμενη μας αναμέτρηση. Ξέρουμε τον βαθμό δυσκολίας, στόχος μας είναι η νίκη και αυτό θα επιδιώξουμε με τις οδηγίες του προπονητή μας. Δεν είχαμε τα ανάλογα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, η νίκη επί της Ομόνοιας άλλαξε την ψυχολογία των παικτών. Είμαστε πιο χαρούμενοι και πιο έτοιμοι

για να πετύχουμε αύριο την νίκη. Κάθε παιχνίδι στοχεύουμε στην νίκη, θα είμαστε πιο χαρούμενοι αν το καταφέρουμε αυτό».

Η αρχική τοποθέτηση Κετσπάγια:
«Σίγουρα μετά το πρώτο ματς που αγωνιστήκαμε με την Φλόρα, νιώσαμε απογοητευμένοι. Αύριο έχουμε την ευκαιρία απέναντι σε μία καλή ομάδα έτσι όπως έδειξε στο πρώτο μέρος. Δεν είναι εύκολο, αλλά είμαστε έτοιμοι, ήρθαμε να κερδίσουμε το ματς και να πάμε πίσω».

«Δεν είμαστε αυτό που θέλαμε να είμαστε, χάσαμε αρκετούς βαθμούς στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη. Εύχομαι να πετύχουμε την εκτός έδρας νίκη, δεν είναι μόνο οι 3 βαθμοί αλλά και το χρηματικό ποσό. Δεν το καταφέραμε στο πρώτο ματς, ελπίζω αύριο να το καταφέρουμε. Όλες οι ομάδες έχουν αδυναμίες και δυνατά σημεία. Αυτό που ήταν μάθημα για μας είναι ότι κερδίζαμε 2-0 και χάσαμε το ματς από τα χέρια μας. Το παιχνίδι θα είναι διαφορετικό, οι συνθήκες είναι διαφορετικές. Ο καιρός είναι ό,τι καλύτερο εδώ για να παίξεις ποδόσφαιρο».

Για την ενδεκάδα: «Αν σας πω ότι σκέφτομαι το σημερινό μόνο θα είναι όχι. Σκεφτόμαστε και το επόμενο, το διάστημα που ακολουθεί δεν είναι αρκετό. Θα χρησιμοποιήσουμε ότι καλύτερο έχουμε Θα έχει και συνέχεια, θέλουμε καλό αποτέλεσμα. Κερδίσαμε σε ντέρμπι και εύχομαι να έχουμε και συνέχεια».

«Σίγουρα θα έχουμε και αλλαγές, το παιχνίδι είναι ποδοσφαιρικό. Πάντα θα υπάρχουν λάθη, όμως δεν πρέπει απαραίτητα να κοστίζουν. Δεν είναι εύκολος αντίπαλος, το έδειξε και στο πρώτο ματς. Ήρθαμε εδώ από ένα καλό αποτέλεσμα, η ψυχολογία είναι στο ζενίθ».

Για τις σκέψεις πρόκρισης: «Δεν θέλω να σκέφτομαι τώρα τι θα γίνει στο τέλος, αν έρθει αύριο η νίκη και τα αποτελέσματα θα το δούμε. Σκεφτόμαστε μόνο το αυριανό».

Keywords
Τυχαία Θέματα