Ο Καλό έδωσε το "φιλί" της ζωής στη Δόξα (vid)

Σημαντικό διπλό στο «Αμμόχωστος» πήρε η Δόξα που κέρδισε τη Νέα Σαλαμίνα με 0-1 στον αγώνα που έριξε την αυλαία της 19ης αγωνιστικής.

Οι φιλοξενούμενοι με γκολ του Καλό στο 74’, πανηγύρισαν τη 2η μόλις νίκη τους στο πρωτάθλημα και πλησίασαν εκ νέου Εθνικό και ΕΝΠ. Η Σαλαμίνα δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την ήττα της ΑΕΛ και να ανέβει στην 6η

θέση, με αποτέλεσμα να δυσκολέψει αφάνταστα το έργο της για τη συνέχεια.

Σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι που διακόπηκε για 25 περίπου λεπτά λόγω φωτισμού, η Δόξα ήταν πιο αποτελεσματική και πήρε μια πολύ σημαντική νίκη.

Σε μια αγωνιστική που κέρδισαν όλοι στο β’ γκρουπ, ο αγώνας ήταν τελικός για την ομάδα που εδρεύει στη Λευκωσία. Κατάφερε να πάρει το τρίποντο, το οποίο την διατηρεί μεν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, όμως, με ελπίδες παραμονής, αφού η διαφορά από τον Εθνικό και την ΕΝΠ μειώθηκε εκ νέου στους έξι και εφτά βαθμούς αντίστοιχα.



Δείτε την εξέλιξη του αγώνα στο Sportime

Οι συνθέσεις

Νέα Σαλαμίνα: Κίσσας, Φουστάρ, Μαριάνοβιτς, Σίμπσον, Κίνγκσλει, Σαν Ρομάν (77΄Σιαθάς) Κωστή (46΄Ρέινολντς) Λαμπό, Κορέια, Χριστοφόρου, Ελουντού (60΄Τέλφερ)

Στον πάγκο: Βεσελόφσκι, Μπαραβίκας,Ντέιβιντ, Μαουρίτσιο, Ρέινολντς, Παναγή, Σιαθάς, Νικολάου, Τέλφερ

Δόξα Γκράσα, Ντερβίντ, Ζε Βαλέντε (40΄Καλό) Ίταλο, Παπαφώτης, Μπόλιεβιτς, Τραϊτσέφσκι, Μέσκα (84΄Ασαμόα) Μιντίκκης, Χριστοφή, Ζορζίνιο (72΄Λούις Κάρλος)

Στον πάγκο: Γκρεμσλ, Λουίς Κάρλος, Γιούτριτς, Ασαμόα, Φασουλιώτης, Καλό, Μιχαήλ, Χαραλάμπους, Νελσίνιο

Keywords
Τυχαία Θέματα