«Να παλέψουμε για τον τίτλο»

 Ο Μαξ Φερστάπεν που πρόσφατα υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την Red Bull τόνισε πως θέλει φέτος να διεκδικήσει τον τίτλο. 

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ολλανδός πιλότος της Red Bull:

«Θα προσπαθήσουμε φέτος να τα πάμε καλύτερα. Θέλουμε να παλέψουμε για τον τίτλο. Πέρυσι σε κάποιους αγώνες δεν μπορούσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, όμως ακόμη και έτσι χρειάζεται να παλεύεις ώστε

να αποσπάς τους περισσότερους δυνατούς βαθμούς. Ελπίζω ότι από αυτή τη χρονιά και ύστερα θα είμαστε στο βάθρο και θα παλεύουμε σε κάθε αγώνα για αυτό, το λιγότερο. Στο πρωτάθλημα θα ήθελα την τρίτη θέση στο χειρότερο σενάριο.

Είμαι ενθουσιασμένος και θέλω να παλέψω για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. Απλώς πρέπει να πάρουμε το μέγιστο από τις δυνατότητές μας και να δουλέψουμε σκληρά, πάρα πολύ σκληρά, όλο το χρόνο. Στα χειμερινά δοκιμαστικά θα δώσουμε τους καλύτερους εαυτούς μας για να βελτιωθούμε σε κάθε επίπεδο και να δουλέψουμε πολύ. Σαν ομάδα στοχεύουμε φυσικά στον τίτλο και στο να τα πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Ο χρόνος θα δείξει. Για την ώρα είναι δύσκολο να πούμε, όμως κάνουμε ο,τι ακριβώς χρειάζεται για να τα πετύχουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα