Ήττα (3-0) με το κεφάλι ψηλά στο Μπερναμπέου (pics/videos)

Για τον ΑΠΟΕΛ μόνο και μόνο ότι βρέθηκε στο Μπερναμπέου και αντιμετώπισε την Ρεάλ ήταν ακόμη μια τεράστια εμπειρία για τους ποδοσφαιριστές του, που μόνο οφέλη θα έχει και εμπειρίες για το άμεσο μέλλον. Στο αγωνιστικό τομέα έγινε το αναμενόμενο.

Η Ρεάλ πήρε την νίκη με 3-0 , με τους «γαλάζοκίτρινους» να έχουν μια αξιοπρεπή παρουσία, απέναντι στην κάτοχο του τροπαίου του Champions League. Η Ρεάλ έφτασε στην νίκη με τα τέρματα του

Ρονάλντο στο 12’ με πλασέ και 51 με πέναλτι το οποίο δεν έπρεπε να υποδειχθεί αφού η μπάλα χτύπησε στον ώμο του του Λάγο και όχι στο χέρι του. Στο 61’ ο Ράμος με ανάποδο σουτ έκανε το 3-0.

Περίφημα στάθηκε ο ΑΠΟΕΛ στο Ά μέρος. Ναι μεν η Ρεάλ είχε την κατοχή και πίεζε όμως δεν μπόρεσε να επιβάλει τον ρυθμό της. Μια ολιγωρία στην άμυνα και το γκολ του Ρονάλντο έφερε την Ρεάλ να προηγείται στο σκορ με 1-0 στο 12’. Ο ΑΠΟΕΛ σε καμία περίπτωση δεν έδειξε σημάδια πανικού. Αλλά ψυχραιμίας και αυτοπεποίθησης.

Στην επανάληψη η Ρεάλ πέτυχε ακόμη δυο τέρματα και σίγουρα το τελικό σκορ ήταν πέρα για πέρα αξιοπρεπή για τον ΑΠΟΕΛ, απέναντι στην Βασίλισσα της Ευρώπης. Οι «γαλαζοκίτρινοι» με λίγη τύχη θα μπορούσε να βρουν τον δρόμο προς τα δίκτυα. Ο ΑΠΟΕΛ επαναλαμβάνουμε έδειξε την απαιτούμενη ψυχραιμία και σε καμία περίπτωση δεν έχασε τον έλεγχο. Έδωσε την μάχη του και φεύγει από το Μπερναμπέου με ικανοποίηση για την προσπάθεια του. Αυτή η εμπειρία θα κάνει τον ΑΠΟΕΛ ακόμη πιο δυνατό στην προσπάθεια του στην συνέχεια .

Ο αγώνας

Η Ρεάλ ξεκίνησε πιεστικά τον αγώνα, χωρίς όμως να κάνει την ευκαιρία στην εστία του ΑΠΟΕΛ. Μάλιστα η πρώτη φάση στον αγώνα ήταν για τον ΑΠΟΕΛ όταν στο 10’ ο Λάγο έκανε το σουτ , έδιωξε ο Νάβας σε κόρνερ. Στο 11 μάλιστα ο ΑΠΟΕΛ απείλησε για καλά την εστία της Ρεάλ όταν ο Λάγο έδωσε στον Εμπεσίλιο, ο οποίος έκανε το πλασέ με τον Νάβας να αποκρούει.

Με την πρώτη γκολ

Η Ρεάλ όμως στην πρώτη της ευκαιρία στο 12’ βρήκε τον δρόμο προς τα δίκτυα. Μετά από μπαλιά του Μπέιλ στον Ρονάλντο, με διαγώνιο πλασέ άνοιξε το σκορ. Η Ρεάλ συνέχισε να πιέζει , χωρίς όμως να απειλήσει. Η επόμενη φάση για την Ρεάλ ήταν στο 34 όταν μετά μπαλιά του Μπέιλ, μόνος ο Ρονάλντο, έκανε την προβολή με την μπάλα να περνά έξω. Ήταν παρόμοια η φάση όπως αυτή του γκολ , όμως ο Ρονάλτο δεν τα κατάφερε αυτή τη φορά. Στο 37 ο Πορτογάλος σούπερ στάρ έκανε το σουτ μέσα στην περιοχή άουτ.

Με λανθασμένη υπόδειξη!

Στο 49 η Ρεάλ έχασε την πρώτη ευκαιρία στο β μέρος όταν μετά σέντρα του Καρβαχάλ, προβολή του Ρονάλντο, η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Η Ρεάλ στο 51 έκανε τα τέρματα της δυο με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ρονάλντο. Λανθασμένα όμως δόθηκε η παράβαση , αφού η μπάλα χτύπησε στον ώμο του Λάγο και όχι στο χέρι του. Στο 54 ο Ίσκο, έκανε το πλασέ με τον Βάτερμαν να αποκρούει.

Με ανάποδο του Ράμος

Η Ρεάλ λίγα λεπτά αργότερα έκανε τα τέρματα της τρία. Μετά από σέντρα του Μαρσέλο, ο Ράμος στο 61 με γυριστό σουτ έκανε το 3-0. Στο 68΄ Σουτ του Ίσκο, η μπάλα πέρασε έξω. Στο 75 ο ΑΠΟΕΛ είχε την πολύ καλή ευκαιρία όταν Ο Αλωνεύτης έδωσε στον Ντε Καμάργκο που έκανε το σουτ δίπλα απο το κάθετο δοκάρι

ΡΕΑΛ: Νάβας, Καρβαχάλ, Ράμος, Νάτσο, Μαρσέλο, Κασεμίρο, Κόβατσιτς, Μόντριτς, Ίσκο (73΄ Θεμπάγιος), Ρονάλντο, Μπέιλ (82΄ Μαγιοράλ)

ΑΠΟΕΛ: Βάτερμαν, Βούρος, Ρουέδα, Καρλάο, Λάγο, Μοράις, Βινίσιους, Εμπεσίλιο (73΄ Ζαχίντ), Σαλάι (60΄ Φαρίας), Αλωνεύτης, Ντε Καμάργκο (83΄ Ποτέ)

To SigmaLiveSports σας μεταφέρει τα όσα θα γίνουν στην πρεμιέρα του ΑΠΟΕΛ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης στο Σαντιάγο Μπερναμπέου.

Keywords
Τυχαία Θέματα