Live: Ομόνοια-Ανόρθωση 1-1 (videos)

Παρακολουθήστε από την ιστοσελίδα μας την εξέλιξη του ντέρμπι μεταξύ Ομόνοιας και Ανόρθωσης για την 4η αγωνιστική των Play offs.

Ομόνοια: Μιχαϊλοφ, Τζαϊλσον, Καντέ, Γουίλιαμ, Βύντρα, Κατελάρης, Άλεξ, Κανού, Κιπιάνι, Χριστοφή και Ντάρμπισαϊρ.

Ανόρθωση: Χαρούς, Στρούνα, Σίλντενφελντ, Ντουγκλάο, Πράνιτς, Βίκτορ, Ιγκιεμπόρ, Ράγιος, Σισέ, Καρλίτος, Ντούρις

Κίτρινες: Καντέ/Βίκτορ, Ιγκιεμπόρ

Κόκκινες:

Διαιτητής: Νεοκλέους Νικόλας

Α' Βοηθός Διαιτητής: Σωτηρίου Μιχάλης

Β' Βοηθός Διαιτητής: Ευαγόρου Ευαγόρας

4ος

Διαιτητής: Τράττου Λεόντιος

Παρατηρητής Διαιτησίας: Καϊλης Πανίκος

Δοκάρι στο 3' για την Ομόνοια

ΜΕ το καλημέρα έδειξε τς προθέσεις της η Ομόνοια. Μόλις στο 3ο λεπτό λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ. Ο Χριστοφή με έξυπνη κάθετη μπαλιά βρήκε τον Ντάρμπισαϊαρ και ο Άγγλος απέναντι από τον Αρούς σημάδεψε το δοκάρι του Ισραηλινού.

Προβάδισμα με Ντουρίς

Μπορεί η Ομόνοια να είχε την κατοχή στα πρώτα λεπτά ωστόσο η Κυρία ήταν αποτελεσματική. Στην πρώτη της ουσιαστική ευκαιρία στο 12ο λεπτό βρήκε τον τρόπο να βάλει την μπάλα στα δίκτυα. Ο Ράγιος χωρίς να βλέπει έδωσε την μπάλα στον Πράνιτς ο οποίος έκανε το σουτ με τον Μιχαϊλοφ να αποκρούει ασταθώς και τον Ντούρις να ακολουθεί στην φάση και με πλασέ να κάνει το 0-1.

Άμεση απάντηση με Ντάρμπισαϊρ

Πέντε λεπτά κράτησαν τα πανηγύρια στην Ανόρθωση αφού η Ομόνοια στο 17ο λεπτό έφερε τον αγώνα στα ίσια με τον Ντάρμπισαϊρ. Ο Τζαϊλσον με ωραία σέντρα βρήκε στην περιοχή τον Άγγλο επιθετικό ο οποίος με γυριστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Αρούς πετυχαίνοντας το 20 του τέρμα στο πρωτάθλημα ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Keywords
Τυχαία Θέματα