Live Ομόνοια-ΑΕΚ 1-1 (videos)

Παρακολουθήστε από το SigmaLive/Sports την εξέλιξη του ντέρμπι ανάμεσα σε Ομόνοια και ΑΕΚ στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ομόνοια: Χριστοδούλου, Κωνσταντινίδης, Όρσουλιτς, Καρλίτος, Σοϊλέδης, Κατελάρης, Μαργκάσα, Τουρέ, Κλεϊτον, Νταρμπισαϊάρ και Χριστοφή.

ΑΕΚ: Μινίο, Μοίσοφ, Λαρένα, Ακοράν, Άλβες, Τέτε, Τρισκόφσκι, Ορτίθ, Μουρίγιο, Γκαρίδο και Λαμπάν.

Κίτρινες : /Γκαρίδο

Κόκκινες:

Διαιτητής: Λουκάς Σωτηρίου

Βοηθοί: Χρίστου Αριστείδης και Πέτρου Πέτρος

4ος Διαιτητής: Μασιάς

Δημήτρης

Το όμορφο γκολ του Κατελάρη (video)

Η Ομόνοια την υπεροχή και το γκολ

Παρά τις απουσίες που είχε η Ομόνοια στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ (τέσσερις στο σύνολο), ήταν η ομάδα που μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και έψαξε από την αρχή το γκολ. Η ομάδα του Τζόν Κάρβερ είχε τον απόλυτο έλεγχο στον αγώνα και μόλις στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης λίγο έλειψε να πάρει κεφάλι στο σκορ. Ο Χριστοφή εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα της ΑΕΚ, έκανε το πλασέ ωστόσο ο Μίνιο με διπλή προσπάθεια μάζεψε την μπάλα. Εννέα λεπτά αργότερα και πάλι ο Χριστοφή, προσπάθησε από μακρινή απόσταση με σουτ να νικήσει τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ, ωστόσο ο Μίνιο με εκπληκτική επέμβαση έστειλε την μπάλα σε κόρνερ. Η Ομόνοια συνέχισε στα ίδια επίπεδα με την ΑΕΚ, να έχει παθητικό ρόλο. Οι ποδοσφαιριστές του Κάρβερ κέρδισαν το κέντρο με Κατελάρη, Τουρέ και Μαργκάσα, και όσο περνούσε η ώρα ήταν και πιο επικίνδυνοι. Στο 23ο λεπτό ένα σουτ του Κατελάρη πέρασε έξω. Η πρώτη καλή ευκαιρία της ΑΕΚ, και μοναδική στο πρώτο μέρος ήρθε στο 28ο λεπτό με την κεφαλιά του Μοισοφ να περνά λίγο έξω. Στο 36ο λεπτό ο Κατελάρης προειδοποίησε τον Μίνιο με απευθείας εκτέλεση φαουλ και στο 38ο λεπτό ο νεαρός άσος με κεφαλιά (μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μαργκάσα), έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του. Ουσιαστικά οι πράσινοι με αυτόν τον τρόπο εξαργύρωσαν την υπεροχή τους στο πρώτο μέρος. Η ΑΕΚ σε καμία περίπτωση του πρώτου μέρους δεν μπήκε στον αγώνα, αφού δεν μπόρεσε ποτέ να αναλάβει τα ηνία με τους πράσινους να παίρνουν δίκαια το προβάδισμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα