Επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον οι μάνατζερ του Φορτούνα

Η παρουσία ανθρώπων του ΠΑΟΚ στο «Τσίρειο» και στον αγώνα ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ (1-0) δεν πέρασε απαρατήρητη, με τους εκπροσώπους του Νούριο Φορτούνα να επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον.

Από τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση, αλλά ούτε και διάψευση, για το πιθανολογούμενο ενδιαφέρον των ασπρόμαυρων, που αποκάλυψε το

Gazzetta.gr, για τον Πορτογάλο αριστερό μπακ της ΑΕ Λεμεσού, Νούριο Φορτούνα, όμως η παρουσία του Κώστα Μαλιούφα και του Πολυχρόνη Συγκερίδη, δείχνει ότι ήταν εκεί για συγκεκριμένο σκοπό, ενώ σήμερα θα παρακολουθήσουν και την αναμέτρηση Καρμιώτισσας Πολεμιδίων – Απόλλων, καθώς στην ομάδα της Καρμιώτισσας αγωνίζονται οι Β. Παπαδόπουλος, Πόποβιτς και Τσολακίδης δανεικοί από τον «Δικέφαλο».

Πάντως, το γραφείο των μάνατζερ που εκπροσωπεί τον Νούριο Φορτούνα επιβεβαιώνει την παρουσία ανθρώπου του ΠΑΟΚ για τον Πορτογάλο αριστεροπόδαρο αμυντικό, που αγωνίζεται στην ΑΕΛ με τη μορφή δανεισμού από την Μπράγκα.

Όπως, μάλιστα, τονίζουν οι εκπρόσωποι του Νούριο οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στη Λεμεσό για να συγκεντρώσουν πληροφορίες σχετικά με την ποιότητα του ποδοσφαιριστή.

Δείτε και την σχετική ανάρτηση της εταιρείας που εκπροσωπεί τον Νούριο Φορτούνα αναφορικά με όλα όσα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου και τον αγώνα ΑΕΛ – ΑΠΟΕΛ.

Keywords
Τυχαία Θέματα