Πράσινο» το ντέρμπι,χάνει το τρένο η Κυρία(Φώτο-VIDEO)

Πράσινο βάφτηκε το ντέρμπι στο Γ.Σ.Π. Η ομόνοια με τη θερμή συμπαράσταση των χιλιάδων φίλων της , που γέμισαν και τις τρείς κερκίδες που τους αναλογούσαν επικράτησαν της Ανόρθωσης με 2-1. Δίκαιη η νίκη των «πρασίνων» που είχαν την ουσία και πήραν το ζητούμενο. Από την άλλη η Ανόρθωση , παρά την προσπάθεια της δεν μπόρεσε να αντιδράσει κυρίως στην επανάληψη, μετά το δεύτερο γκολ της Ομόνοιας και κάπου εκεί κρίθηκε η αναμέτρηση.


Η Ομόνοια μετά από αυτή τη νίκη , παρέμεινε στην 4η θέση με 53 βαθμούς και ισοβαθμεί με τον Απόλλωνα

με αγώνα λογότερο φυσικα ( που έπεσε στην 3η θέση) και -2 απο την ΑΕΚ με 55 βαθμούς η οποία ανέβηκε στην 2η θέση
Από την άλλη η Ανόρθωση μετά την ήττα της , χάνει εκτός απροόπτου το τρένο της Ευρώπης. Αφού η διαφορά απο την 3η θέση είναι στους τέσσερις βαθμούς και από την 4η θέση επισης στους τέσσερις βαθμούς, δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος. Μαθηματικά έχει ελπίδες όμως τα δεδομένα είναι πλέον πάρα πολύ δύσκολα
H Oμόνοια άνοιξε το σκορ στο 16 με δυνατό σουτ του Φοφανά έξω από την περιοχή , με τους «πράσινους» να ξεκινούν το ντέρμπι με τους καλύτερους οιωνούς. Η αντίδραση όμως της Ανόρθωσης ήταν άμεση αφού στο 23 έκανε το 1-1 όταν ο Ίσμα έκανε τη κάθετη μπαλιά στον Μακρή μέσα στην περιοχή και με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα. Στο 36 η Ομόνοια πήρε προβάδισμα στο σκορ όταν μετά από μπαλιά του Δημητρίου , ο Κίρμ μέσα στην περιοχή με σουτ έκανε το 2-1. Αυτό το γκολ έμελλε να ήταν καθοριστικό. Στην επανάληψη υπήρξαν κάποιες φάσεις απέναντι στις δυο εστίες, όμως η Ομόνοια κατάφερε να διατηρήσει το υπέρ της σκόρ μέχρι το τέλος.


ΟΜΟΝΟΙΑ: Παναγή, Μ. Δημητρίου, Μαργκάσα, Λεάντρο, Ρούνιε, Γκουλόν (86΄ Φυλακτού), Οικονομίδης, Κιρμ, Φοφανά, Ράμος (90΄ Παναγιώτου), Ποτέ (65΄ Γκαρσία).
ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Καμίνσκι, Τ. Δημητρίου, Νούχου, Άντιτς, Χόλγκερσον, Μαραγκός (63΄ Ανδρέου), Αμπουρτζάνια, Μακρής, Εντέ (85΄ Κυριάκου), Αβραάμ (77΄ Ιακοβένκο), Ίσμα.
Κίτρινες Κάρτες: Μ. Δημητρίου, Οικονομίδης, Παναγιώτου - Νούχου, Μαραγκός, Χόλγκερσον (6η), Τζ. Δημητρίου

Παρακολουθήστε την εξέλιξη του ντέρμπι Ομόνοια - Ανόρθωσης

Keywords
Τυχαία Θέματα