Βαθιά ανάσα με ανατροπή για την ΕΝΠ (vid)

Τεράστιας σημασίας νίκη με ανατροπή πέτυχε η ΕΝΠ κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος». Η ομάδα του Παραλιμνίου επικράτησε με 2-1 χάρη στα τέρματα των Γκαντό και Φελίπε και έφτασε στους 27 βαθμούς. Οι ερυθρόλευκοι που άνοιξαν το σκορ με τον Καμισόκο και αγωνίστηκαν από το 10ο λεπτό με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Βαρέλα, παρέμειναν στους 29 βαθμούς.

Η εξέλιξη του αγώνα

Καθόλου καλά δεν ξεκίνησε το παιχνίδι για τη Νέα

Σαλαμίνα, αφού από το 10ο λεπτό ο Βαρέλα αντίκρισε με τη παρέμβαση του VAR την απευθείας κόκκινη κάρτα. Οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν, όμως, η ομάδα που είχε το πλεονέκτημα παρουσιάστηκε ανήμπορη να το εκμεταλλευτεί. Η ΕΝΠ υπέκυψε στην ανωτερότητα των γηπεδούχων που έλεγξαν στον απόλυτο βαθμό το α’ ημίχρονο.

Οι ερυθρόλευκοι δημιούργησαν και έχασαν καλές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, με τους Νικολάου, Οσέι και Βάγκνερ. Στο 26ο λεπτό οι γηπεδούχοι έφτασαν στο τέρμα. Ο Οσέι έβγαλε τη σέντρα και ο Καμισόκο με δυνατή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Γκατσέφσκι.

Ο Νγκο με κεφαλιά κατέγραψε τη μοναδική καλή φάση των φιλοξενούμενων, ενώ προς το τέλος του ημιχρόνου η Σαλαμίνα λίγο έλειψε να διπλασιάσει τα τέρματα της, όμως, ο Λουσέρο απέκρουσε το επικίνδυνο γύρισμα του Ντανίλο.

Ότι δεν κατάφερε στο α’ ημίχρονο, το πέτυχε στην επανάληψη η ΕΝΠ. Η ομάδα του Φερέρ πίεσε, εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα της και έφτασε σε μια πολύ σημαντική νίκη.

Οι βυσσινί στο 65’ έφεραν τον αγώνα στα ίσα με τον Γκαντό, ο οποίος στο 82’ έχασε σπουδαία ευκαιρία για την ανατροπή. Προηγουμένως, οι δυο ομάδες έχασαν ευκαιρίες για να σκοράρουν, όμως, δεν βρήκαν το στόχο.

Όλα αυτά μέχρι το 85ο λεπτό, όταν ο Φελίπε έστειλε την μπάλα με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ στα δίκτυα του Βεσελόφσκι και χάρισε την πιο σημαντική νίκη –μέχρι την επόμενη- στην ομάδα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα