Β' Κατηγορία: Η αγωνιστική των πρωτοπόρων

Η αγωνιστική των πρωτοπόρων χαρακτηρίζεται η 21η του πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας. Οι τέσσερεις ομάδες που προπορεύονται στο βαθμολογικό πίνακα κέρδισαν και διατήρησαν τις θέσεις τους. 

Ο Άρης, η ΠΑΕΕΚ, ο Οθέλλος και η Αγία Νάπα κέρδισαν Ομόνοια Ψευδά, Ομόνοια Αραδίππου, Αναγέννηση και Αλκή στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας και άνοιξαν τις αποστάσεις από τους υπόλοιπους.

Με 39 βαθμούς ο Άρης, η ΠΑΕΕΚ και ο Οθέλλος,

με 38 η Αγία Νάπα.

Με το στενό, αλλά πολύτιμο 1-0 κέρδισε ο Άρης στο Τσίρειο την Ομόνοια Ψευδά. Η ομάδα της Λεμεσού σκόραρε στο πρώτο ημίχρονο με τον Σικόρσκι, διαφύλαξε το υπέρ της 1-0 και παρέμεινε στην κορυφή με παιχνίδι λιγότερο από ΠΑΕΕΚ και Οθέλλο.

Η ομάδα της Κερύνειας επικράτησε με χαρακτηριστική ευκολία 3-1 της Ομόνοιας Αραδίππου στο ντέρμπι της αγωνιστικής. Η προσφυγική ομάδα προηγήθηκε σκόραρε δυο γρήγορα τέρματα στο πρώτο ημίχρονο με τον Καπαρτή και ένα στην επανάληψη με τον Τίμερμανς. Η αντίστοιχη της Αραδίππου το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με τον Καλλή.

Ο Οθέλλος κέρδισε δύσκολα την Αναγέννηση στη Δερύνεια με 1-0 χάρη στο τέρμα του Κουμουρή στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ με το ίδιο σκορ επικράτησε εντός έδρας η Αγία Νάπα της Αλκής. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Σανγκαρέ στην επανάληψη.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Αγία Νάπα – Αλκή Ορόκλινης 1-0 (0-0)
Ακρίτας Χλώρακας – ΘΟΙ Λακατάμιας 3-1 (2-1)
Αναγέννηση Δερύνειας – Οθέλλος Αθηαίνου 0-1 (0-0)
Άρης Λεμεσού – Ομόνοια Ψευδά 1-0 (1-0)
ΑΣΙΛ Λύσης – Κούρης Ερήμης 1-0 (1-0)
ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα – ΠΟ Ξυλοτύμπου 2-1 (0-1)
Ονήσιλος Σωτήρας – Αχυρώνας Λιοπετρίου 3-1 (2-0)
ΠΑΕΕΚ Κερύνειας – Ομόνοια Αραδίππου 3-1 (2-0)

Η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα (01/03) με το παιχνίδι Διγενής Ακρίτας-ΑΕΖ Ζακακίου.
 

Keywords
Τυχαία Θέματα