Live: Νέα Σαλαμίνα-ΑΠΟΕΛ 0-1

Το Sigmalive σας μεταφέρει την εξέλιξη του επαναληπτικού αγώνα Νέα Σαλαμίνα-ΑΠΟΕΛ.

Εικόνα αγώνα:

Ένα πρώτο ημίχρονο που τα είχε όλα στο στάδιο "Dimco Αμμόχωστος", με το ΑΠΟΕΛ να πετυχαίνει γκολ, να χάνει πέναλτι και τη Νέα

Σαλαμίνα να βρίσκεται πολύ κοντά στην ισοφάριση με τον Γιώργο Κολοκούδια, χωρίς να το πετυχαίνει όμως.

Δυναμικά ξεκίνησε ο επαναληπτικός αγώνας Νέα Σαλαμίνα-ΑΠΟΕΛ, με τους "γαλαζοκίτρινους" να δικαιούνται πέναλτι στο πρώτο κιόλας λεπτό μετά από χέρι του Άντονιτς, αφού ο Σέρβος στόπερ σταμάτησε το σουτ του Βινίσιους με το χέρι. Λανθασμένα όμως δεν δόθηκε.

Στο ένατο λεπτό της αναμέτρησης ήρθε το γκολ από τον πρώτο της σκόρερ Πιέρο Σωτηρίου, με τον Κύπριο επιθετικό να βγαίνει νικητής στην εναέρια μονομαχία μετά την εκτέλεση κόρνερ του Εφραίμ, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Βεσελόφσκι. Στο 23' είχαμε την απίστευτη ευκαιρία για τη Νέα Σαλαμίνα που μπορούσε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα όταν ο Πάρντο έδωσε λανθασμένα στον Μπεμπε, αυτός με τη σειρά του έδωσε στον Κολοκούδια το πλασέ του οποίου σταμάτησε στα πόδια του Μοράις.

Τρία λεπτά πριν τη λήξη του 45λεπτου, ο Γιάννης Σκοπελίτης ανέτρεψε τον Γιαννιώτα στην περιοχή, σωστά δόθηκε το πέναλτι για τον ΑΠΟΕΛ, με τον Γιώργο Εφραίμ ν' αναλαμβάνει την εκτέλεση και τον Βεσελόφσκι να λέει "όχι" αποκρούοντας με γροθιές. Στο 45' είχαμε μία δεύτερη απόκρουση από τον Βεσελόφσκι σε κεφαλιά του Γιώργου Μέρκη, με το 0-1 να παραμένει και είναι αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Οι συνθέσεις:

Νέα Σαλαμίνα: Βεσελόφσκι, Μπεμπέ, Νεάγκου (46' Μάατσι), Μακρίεφ, Άντονιτς, Σκοπελίτης, Γκράσι, Τσαμπούρης, Κολοκούδιας, Αβελάιρας, Φούσκο

ΑΠΟΕΛ: Πάρντο, Μερκής, Ιωάννου, Αρτυματάς, Αστίθ, Μοράις, Εφραίμ, Βινίσιους, Μπαράλ, Γιαννιώτας, Πιέρος

Keywords
Τυχαία Θέματα