Έχει ο καιρός γυρίσματα. Δείτε την πρόγνωση του καιρού

Παρασκευή θα ξεκινήσουν τα φαινόμενα βροχών και συννεφιάς, η οποία θα συνοδεύεται από σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις και δεν αποκλείεται να πέσουν ελαφρές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς 3 αλλά στα παράλια μέτριοι, 4 μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη αλλά στα προσήνεμα θα είναι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 5 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια

και στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος για να καταστεί σταδιακά κυρίως συννεφιασμένος και το απόγευμα αναμένονται μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι 4 μποφόρ αλλά, στα προσήνεμα παράλια, ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα παράλια και στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Tο βράδυ ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και πιθανό να πέσουν μεμονωμένες βροχές. Στα ορεινά πιθανό να χιονίσει. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ αλλά στα προσήνεμα παράλια, μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη αλλά στα προσήνεμα θα είναι κυματώδης.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και ενδεχομένως καταιγίδες, ενώ στις ορεινές και κάποιες ημιορεινές περιοχές θα χιονίσει.

Το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά θα υπάρχουν και περίοδοι με αυξημένες νεφώσεις και πιθανό να πέσουν μεμονωμένες βροχές, ενώ στα ορεινά και τα ημιορεινά πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση την Παρασκευή και το Σάββατο, ενώ για την Κυριακή αναμένεται μικρή άνοδος.

Keywords
Τυχαία Θέματα